Home / Blog / Blog / Besturingssysteem / Livescribe 3 en Android ondersteuning

Livescribe 3 en Android ondersteuning

Leestijd: 2 minuten

De Livescribe 3 Smartpen en de Livescribe+ App zijn op dit moment (november 2013) niet compatibel met Android.

Livescribe en iOS7

De beslissing van Livescribe om de te beginnen op het iOS7 platform ligt in het feit dat de Apple devices Bluetooth® Smart technology ondersteunen sinds de release van de iPhone 4s.

Android ondersteuning Livescribe 3

De ondersteuning voor de Bluetooth Smart Techology is wel door Android met Android v4.3 (Jelly Bean) aangekondigd en uitgebracht in de zomer van 2013, maar is slechts beschikbaar vanaf 1 November 2013 op een beperkt aantal Android smartphones.

De reden om de ontwikkeling voor de Livescribe 3 Smartpen op basis van de Bluetooth Smart techniek uit te voeren is omdat deze de juiste en het beste verbindingsprotocol heeft voor een smartpen. De eisen voor bandbreedte, het gemak om te koppelen en de enorme batterij voordelen maken dit tot de juiste keus.

Deze zelfde technology wordt ook gebruikt in allerlei andere apparaten zoals voor hartslagmeters, fitnessapparaten (FitBit, Nike Fuelband) en vele anderen. De totale markt gaat deze kant uit ondanks de wat minder snelle uitrol bij Android.

Livescribe 3 en het Android platform

Livescribe geeft aan dat de ontwikkeling op het Android platform voor de Livescribe 3 Smartpen gaat gebeuren. Ondersteuning en support voor Android en andere platforms zal in 2014 plaatsvinden.


Als het eerste het Livescribe 3 Android nieuws?

Wil je als eerste weten wanneer de Android versie er is voor de Livescribe 3? Meld je dan hieronder aan! Ja, hou me op de hoogte van de Android versie voor de Livescribe 3


 

Geef een reactie

Winkelmand