Home / Blog / Blog / How to / Configureer Noteshelf met Livescribe 3

Configureer Noteshelf met Livescribe 3

Leestijd: 3 minuten

Wanneer je de Noteshelf 9.0 of hogere versie hebt geïnstalleerd op je iPad en je hebt een Livescribe 3 smartpen dan kun je beginnen met de configuratie.

Voer de volgende stappen uit:

  • Installeer de gratis Livescribe Sync Pack vanuit de interne Noteshelf store om de smartpenoptie toe te voegen. Open Noteshelf en klik links boven op de Store icon dan zul je binnen de apps de Livescribe Sync app kunnen vinden:
download-livescribe-sync-pack
  •  Nadat je de Livescribe Syncpack hebt geïnstalleerd, zul je rechtsboven een donkere pen icon zien verschijnen. Klik op dit icon om je Livescribe 3 smartpen te koppelen.
  • Er verschijnt een dialoogschermpje met de tekst “Scanning for Livescribe Smartpen“. Je smartpen Led zal van groen naar blauw veranderen. Mocht er geen verbinding tot stand komen klik dan op de pagina in het Livescribe (bijgeleverde) notitieboekje op de afbeelding “Pairing” om de verbinding als nog te bewerkstelligen.
  • Wanneer er een correcte verbinding is gemaakt zul je de kleur van de icon pen (rechtsboven) in het wit zien verschijnen. Dat zal elke keer plaatsvinden wanneer je de pen verbindt en zullen je notities direct zichtbaar worden op het scherm van je iPad.
  • De eerste keer dat je schrijft in een Livescribe notitieboek krijg je een dialoogschermpje in the Noteshelf app te zien waarin gevraagd wordt of je dat betreffende notitieboek wilt toewijzen. Als je dit toestaat dan zul je ook de smartpennotities kunnen inlezen wanneer de smartpen offline is. Dit geeft je dus de mogelijkheid om overal je notities te maken zonder dat je je iPad in de buurt hebt. Ook wanneer je de Livescribe+ app open hebt staan dan zullen de Noteshelf notities daar niet worden ingelezen. Tip: Wijs altijd een (compleet) notitieboek toe aan je Noteshelf app!
  • Nu kun je beginnen met schrijven met inktpen en papier en direct je notities vastleggen in je Noteshelf app en deze bewerken met de tools van de app.
  • Plezier met het schrijven!

Als je alles via de video (Engels gesproken) wilt zien dan hieronder de video:

Geef een reactie

Winkelmand