Home / Blog / Blog / Keuzehulp / Livescribe / Aegir, Livescribe 3 en Echo Smartpennen

Aegir, Livescribe 3 en Echo Smartpennen

Leestijd: 2 minuten

De Livescribe smartpennen zijn in twee categorieën onder te verdelen:

1. Desktop model

LIVESCRIBE ECHO SMARTPEN

De Livescribe Echo smartpen is het desktop model van Livescribe. De 2GB Echo Smartpen is ontworpen en sluit je aan op een PC of Mac computer. Daarbij heb je direct de beschikking over je notities met audio via het Livescribe Desktop programma. De Echo smartpen is populair in bijna  alle branches zoals onderwijs, overheid,  journalistiek, medische en juridische wereld. De Echo Smartpen wordt veel gebruikt voor het notuleren, vergaderen, interviewen en intake gesprekken. De Echo Smartpen wordt ook veel gebruikt voor het maken van pencasts. Pencasts zijn in PDF opgeslagen notities met audio die met een PDF reader eenvoudig kunnen worden bekeken en beluisterd. (Voor meer informatie over de ECHO lees verder.)

2. Mobiele metgezel

LIVESCRIBE 3 SMARTPEN

De Livescribe 3 Smartpen is geïntroduceerd als mobiele metgezel voor de Apple devices die Bluetooth Smart compatibel zijn en werken onder iOS 7. De Livescribe 3 werkt nu ook onder Android op smartphone en tablets voorzien van Bluetooth 4. 0 technology. Onder zowel iOS als Android wordt met dezelfde Livescribe+ app gewerkt voor het digitaal vastleggen van je aantekeningen, verslagen en het delen van je informatie met anderen. De geschreven teksten kunnen met een druk op knop omgezet worden naar getypt en geplaatst worden in je favoriete tekstverwerker. (Voor meer informatie over de Livescribe 3 lees verder.) 

LIVESCRIBE AEGIR SMARTPEN

De Livescribe Aegir Smartpen is per 23 november 2018 geïntroduceerd en heeft dezelfde functionaliteiten als de Livescribe 3. Beiden werken met de Livescribe+ app en kunnen dus hun notities digitaal verwerken via de smartphone en tablet voorzien van Bluetooth  4. 0.  Het belangrijkste verschil is de uitvoering in dikte. De Aegir heeft bijna de dikte van een ballpoint. (Voor meer informatie over de Livescribe Aegir lees verder)

Winkelmand