Home / Blog / Blog / Keuzehulp / Welke Livescribe Smartpen is er voor mij?

Welke Livescribe Smartpen is er voor mij?

Leestijd: 2 minuten

Kies je Livescribe Smartpen

Sinds de introductie van de Livescribe 3 Smartpen op 29 oktober 2013 heeft Livescribe 3 modellen:de Echo, WiFi en de Livescribe 3.

Hieronder een korte beschrijving van de 3 smartpennnen:

  1. Desktop model – Livescribe Echo Smartpen

    De Livescribe Echo Smartpen is het desktop model van Livescribe. Met deze pen schrijf je op papier en door deze aan te sluiten zet je al je notities over op PC of de Mac. Dan heb je direct de beschikking over je notities met audio via het Livescribe Desktop programma. De Echo smartpen is populair in bijna alle branches zoals onderwijs, overheid, journalistiek, medische en juridische wereld. De Echo Smartpen wordt veel gebruikt voor het notuleren, vergaderen, interviewen en intake gesprekken. De Echo Smartpen wordt ook veel gebruikt voor het maken van pencasts. Pencasts zijn in PDF opgeslagen notities met audio die met een PDF reader eenvoudig kunnen worden bekeken en beluisterd.

  2. Direct in de Cloudmodel – Livescribe Wifi Smartpen

    De WiFi smartpen, ook wel bekend als de Sky WiFi, gebruikt Evernote in de cloud om notities en audio op te slaan. De WiFi is er in drie opslagtypes, de 2GB, 4GB en de 8GB. Evernote is een zeer populair opslag- en samenwerkingsprogramma. Het is ideaal voor studenten, mobiele medewerkers en voor een ieder die op bijna elk device (zoals PC, Mac,Smartphone, iPod,iPad) zijn of haar informatie wil inzien of horen en/of wil delen met anderen.

  3. Mobiele metgezel – Livescribe 3 Smartpen

    De Livescribe 3 Smartpen is geïntroduceerd als mobiele metgezel voor de Apple devices die Bluetooth Smart compatibel zijn en werken onder iOS7. De Livescribe 3 is ideaal voor iedereen die veel werkt met hun iPad, iPod of iPhone. Je eigen device (bijvoorbeeld iPad of Iphone) neemt een aantal functionaliteiten over van de Echo en WiFi smartpennen door de gratis Livescribe+ app. Deze app voorziet in het direct kunnen verwerken van je notities. Zet geschreven tekst om naar getypt die kan worden omgezet in o.a. taken, herinneringen en contacten.

 

 

Geef een reactie

Winkelmand