Home / Blog / Blog / Livescribe / Het schrijven op speciaal papier

Het schrijven op speciaal papier

Leestijd: 2 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Speciaal papier

De Livescribe smartpennen werken met de Anototechniek en gebruiken papier met een speciale opdruk. 

In het kort houdt dit in dat de pen, met de ingebouwde camera, de gegevens op papier leest en deze opslaat in de digitale pen. Wanneer de pen met de computer wordt verbonden via USB kabel dan worden deze gegevens direct digitaal opgeslagen.

Bij zowel Livescribe als LivePDF kan men het papier met deze opdruk zelf printen. Bij de Livescribe smartpennen zijn ook de notitieblokken apart aan te schaffen in diverse formaten.

Geef een antwoord

Winkelmand