Home / Blog / Blog / Livescribe / Instellen Auto-Send naar Evernote

Instellen Auto-Send naar Evernote

Leestijd: 3 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

De optie “Auto-Send” is een perfecte toepassing wanneer je door middel van een eenvoudige instelling er voor kunt zorgen dat je notitieboek aantekeningen automatisch in de cloud kunnen worden opgeslagen. Doordat je je handgeschreven notities direct naar je eigen cloud omgeving kunt sturen krijg je direct de mogelijkheid om deze notities te kunnen gebruiken op je desktop of laptop computer. Op eenvoudige wijze kun je ook met andere direct je informatie delen.

De stappen om “Auto-Send” in te stellen zijn de volgende:

1. Druk in de in de Livescribe+ app op de cover van het gewenste notitieboek met je vinger of stylus totdat het menu verschijnt.


2. Kies “Share

Cover-en-kies-voor-share

3. Kies “Auto-Send

Kies-auto-send-evernote

4. Kies voor Evernote voor de  cloud opslag

kies-evernote

5. Geef je inlog gegevens (Sign In) voor Evernote en de daarbij behorende toestemming.

log-in-bij-Evernote

Na deze 5 stappen zullen al de geschreven notities in het geselecteerde Livescribe notitieboek ook direct worden opgeslagen in het gewenste notitieboek (zelfde naam) in Evernote.

Opmerking:Wanneer de Livescribe 3 Smartpen met meerdere device’s gebruikt wordt, doe de instelling dan op een en hetzelfde device. Wanneer op meerdere device’s de Auto-Send wordt ingesteld dan wordt de geschreven informatie gedupliceerd en verschijnen er in Evernote 2 identieke notitieboeken met dezelfde inhoud.

Uitzetten van de Auto-Send optie naar Evernote

Wil je de Auto-Send optie uitzetten volg dan de volgende stappen:
(Zie voor schermvoorbeelden hierboven):

  1. Druk in de in de Livescribe+ app op de cover van het gewenste notitieboek met je vinger of stylus totdat het het menu verschijnt.
  2. Kies” Share
  3. Kies “Auto-Send
  4. Kies voor Evernote voor de  ontkoppeling

Opmerking:Wanneer je de “Auto-Send” optie weer aanzet voor het hetzelfde notitieboek naar Evernote dan zal alles opnieuw verstuurd worden naar een nieuw aangemaakt notitieboek in Evernote.

Geef een antwoord

Winkelmand