Home / Blog / Blog / Livescribe / Introductie Livescribe 3 Smartpen

Introductie Livescribe 3 Smartpen

Leestijd: 3 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

De allernieuwste generatie van de Livescribe digitale pen: De Livescribe 3.

Livescribe heeft deze nieuwe smartpen voorzien van een compleet nieuw ontwerp en technische toepassingen. De look en feel en de mogelijkheden zijn volledig anders dan de vorige smartpennen van Livescribe.

De nieuwe Livescribe 3 modellen

  1.  Livescribe 3 Smartpen standaard edition. Dit is het basismodel en samengesteld zoals vorige versies, een A5 notitieboek met 50 pagina’s, USB kabel en een inktcartridge. Deze pen is niet meer leverbaar.
  2. Livescribe 3 Smartpen Pro Edition. Deze pen is qua techniek hetzelfde als de standaard in deze versie hebben ze wat extra’s toegevoegd aan het pakket: zwart lederen portfolio map, journal  met 100 pagina’s, 2 inktcartridges en een 12-maands abonnement op Evernote Premium.

Korte samenvatting van de Livescribe 3 Smartpen

De volgende punten geven een korte impressie van de nieuwe Livescribe 3 Smartpen:

  1. De Livescribe 3 is in aanvang exclusief ontworpen voor de iOS7 apparaten die van Bluetooth Smart voorzien zijn. Uiteraard niet fijn voor de Android gebruikers die zullen nog even moeten wachten.
  2.  Het nieuwe ontwerp: het doel was een pen te ontwerpen voor voornamelijk het prettig en fijn schrijven.
  3. Wat is verdwenen van de smartpen?: Het LED scherm, de microfoon, de speaker en waarom? Neem even een paar minuten de tijd voor de Livescribe 3 en de Livescribe+ app en je begrijpt het direct.

Nieuwe toepassingen in de gratis Livescribe+app

  • Omzetten van geschreven tekst in getypt, dit gebeurt steeds en werkt hetzelfde als MyScript.
  • Snippets: de geschreven pagina wordt opgedeeld in kleine notities die de mogelijkheid geven om daarmee taken, herinneringen, contacten en agenda-afspraken te maken.
  • Voeg foto’s en geschreven memo’s aan de notities toe om voor een volledige berichtgeving te kunnen zorgen.
  • Deel de geschreven notities, foto’s en tekeningen als PDF files via de e-mail, berichten, Evernote, Dropbox en andere apps.

Pencast PDF’s zijn er weer: de Livescribe+ app geeft je de mogelijkheid om PDF’s aan te maken inclusief de notities met audio.

Geef een antwoord

Winkelmand