Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe 3 Smartpen met Microsoft OneNote

Livescribe 3 Smartpen met Microsoft OneNote

Leestijd: 2 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Weer groot nieuws over de Livescribe 3. Nu kun je ook je notities, tekeningen en snippets direct versturen vanuit Livescribe+ app naar Microsoft® OneNote. Met OneNote kun je pagina’s en snippets organiseren en deze notities zijn in te zien vanuit elke desktop of smartphone app.

Wat zeker ook groot nieuws is, is dat Microsoft vanaf heden OneNote gratis ter beschikking stelt en nog meer toegankelijk heeft gemaakt op zowel Windows® en Mac computers, iPad® en het Web.

Weer een mooie uitbreiding voor de toepassingen op Livescribe 3 smartpen.

Lees verder hoe je OneNote gebruikt met Livescribe+ en Livescribe 3.

Geef een antwoord

Winkelmand