Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe voor Android in de lente

Livescribe voor Android in de lente

Leestijd: 2 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Android en Livescribe

Het bedrijf Livescribe heeft op de CES in Las Vegas 2015 onthult dat de Livescribe+ app in de lente ook Android gaat ondersteunen. Op dit moment worden alleen iOS devices ondersteund.

De app die deze lente wordt uitgebracht gaat Android devices ondersteunen met KitKat v4.4 en hoger en Bluetooth Low Energy (LE) support. De Android versie van Livescribe+ zal de Livescribe 3 Smartpen volledig ondersteunen en zal alle belangrijke functies hebben die ook in de iOS versie zitten.

Elke Livescribe Smartpen kan notities bewaren op zowel iOS als op Android devices en kan dus met beide synchroniseren.

Winkelmand