Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe Echo en de Ondersteuner

Livescribe Echo en de Ondersteuner

Leestijd: 3 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Livescribe Echo en de Ondersteuner


Maya Thieme
Marketing en communicatie
Informatiemanagement

Maya Thieme

Communicatie

Communicatie fascineert me en ik heb ook iets met schrijven. Beroepsmatig heeft zich dat  vertaald naar een carrière in het beheren van bedrijfsinformatie in de digitale omgeving. Daarnaast heb ik voor diverse vaktijdschriften interviews e.d. gedaan. Sinds 2010 zet ik mijn expertise in om anderen te faciliteren en om hun verhaal zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen, onder meer op het gebied van marketing en communicatie.

Gebruik van de Smartpen

De Livescribe Echo gebruik ik voor vergaderingen en interviews. In combinatie met de 3D Recordings Earbuds gebruik ik deze pen voor telefonische interviews en het maken van opnames in ruimtes waar veel mensen zijn, zoals een lezing op een congres. De Earbuds gebruik ik ook om onderweg naar huis in de trein opnames te beluisteren en uit te werken.

Inzicht in complexiteit

In 2012 heb ik de Livescribe Echo ontdekt. Indertijd was ik – als vrijwilliger – ondersteunend secretaris van een Wmo-raad van een gemeente. De uitdaging voor mij was om verslagen te maken die niet alleen voldeden aan de behoefte van de deelnemers. Burgers moesten m.i. aan de hand van de verslagen inzicht kunnen krijgen in de ingewikkelde discussies en thema’s over de transitie van het sociale domein die de Wmo-raad namens de burgers besprak met allerlei partijen.

Zicht op nuances

Je aantekeningen zijn tevens de index op de geluidsopname. Daardoor kun je bij het uitwerken van een verslag of interview snel en makkelijk het gesprek over een bepaald thema terugvinden en beluisteren. De Livescribe Echo is voor mij een onmisbaar hulpmiddel geworden en helpt me nog steeds om belangrijke nuances goed in beeld te krijgen.

Maya Thieme maart 2017


Naar de webshop voor de Livescribe Smartpen

Geef een antwoord

Winkelmand