Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe Echo en de universitaire studie

Livescribe Echo en de universitaire studie

Leestijd: 2 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Luc Stranders
Pensionaris
Studie aan UvA geschiedenis en filosofie


Trotse eigenaar

Als er ooit een product was dat niet alleen bijzonder aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel is, dan is dat de Echo Livescribe pen. Zelf ben ik sinds 5 jaar de trotse eigenaar en gebruiker hiervan.

Studie geschiedenis/filosofie

De pen gebruik ik -als pensionaris- in hoofdzaak voor mijn universitaire studie geschiedenis/filosofie. De tijdens de colleges met de pen gemaakte aantekeningen met geluidsopname maken het mogelijk thuis perfecte verslagen van het dictaat te maken. Complexe stukjes uit een college kan ik met de audio-opname zo vaak beluisteren als nodig door simpelweg met de punt van de pen op het bewuste onderdeel te tikken.

Mijn maatje

Inmiddels heb ik zo een overzichtelijke geprinte versie van al mijn dictaten als naslagwerk opgebouwd. Deze pen heeft als mijn ‘maatje’ de studie tot een waar genoegen gemaakt.

Luc Stranders, Amsterdam oktober 2016

Naar de webshop voor de Livescribe Smartpen

Geef een antwoord

Winkelmand