Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe ECHO Smartpen

Livescribe ECHO Smartpen

Leestijd: 2 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Livescribe ECHO Smartpen

De Livescribe ECHO Smartpen (Introductie 2013) is de opvolger van de Livescribe Pulse smartpen, die door SchrijfOp.nl geïntroduceerd werd op de Nederlands markt in oktober 2008.

Met deze smartpennen kun je schrijven op papier met gewone inkt en direct alles digitaal vastleggen en bewaren. Als grote bijzonderheid voor deze smartpennen is de mogelijkheid om tegelijk bij het schrijven ook het geluid (audio) op te nemen. Deze geschreven informatie en daarbij behorende audio kan ingelezen worden in een PC of Mac en op het scherm getoond worden. De geschreven teksten kunnen worden omgezet naar getypt en direct in Word verder bewerkt worden.

De opname (audio) is door een klik op het scherm direct te horen bij de tekst die men aanklikt. Bij een memorecorder moet men alles afluisteren, bij de Livescribe smartpen dus niet, waardoor je enorm veel tijd bespaart en tevens niets meer mist van het gesprek.

Voordelen van de Livescribe Smartpen:

  • Koppelt gesproken woord aan handgeschreven notities.
  • Neemt op zonder te schrijven (memorecorder).
  • Verstuurt en deel informatie met anderen.
  • Geluidsfragmenten zijn direct te beluisteren.

De Livescribe Smartpen is ideaal voor bijvoorbeeld:

  • Vergaderingen
  • Colleges
  • 10-minuten gesprekken
  • Interviews
  • Vastleggen van notities/ dossiers door doktoren, fysiotherapeuten, accountants etc.

De Livescribe Echo Smartpen is niet meer te koop.

Winkelmand