Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe+ Quick Send Evernote, OneNote, Google Drive, DropBox

Livescribe+ Quick Send Evernote, OneNote, Google Drive, DropBox

Leestijd: 4 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

De Livescribe+ app heeft een nieuwe tool erbij die er voor zorgt dat de notities direct geplaatst kunnen worden in Evernote, OneNote, Google Drive en Dropbox. Daarbij kan vooraf aangegeven worden in welk formaat zoals PNG, Text, PDF of SVG deze notities kunnen worden opgeslagen.

Hoe Quick Send ingesteld kan worden beschrijven we in 3 stappen voor de Livescribe+ in de Android app in combinatie met de Aegir en Livescribe 3 Smartpen

Stap 1. Settings in de Livescribe+ app

Klik in de Livescribe+ app op “Settings(1) en vervolgens op “Cloud Services (2).  Om de notities te kunnen versturen zullen eerst de koppelingen en autorisaties ingesteld moeten worden met naar eigen keuze  (3) voor Evernote, OneNote, Google Drive of Dropbox.  In dit voorbeeld kiezen we voor Evernote en nadat de gegevens voor Evernote zijn ingevuld kunnen we aangeven onder “Send Options(4) hoe we notities verstuurd willen hebben. Resp. Pages grouped in a single PDF, Each page sent as an image (PNG) of Each page sent as text.

Cloud services Settings
Clous services keuze
Cloud services app keuze
Cloud services Send options

Stap 2. Instellingen voor de Quick Send

Klik in de Livescribe+ app op “Settings(1) en vervolgens op “Quick Send(2).  Op de Quick Send pagina staan 3 Shortcut opties met de nummers 1 t/m 3 (3) . We zullen de voorbeelden geven voor de shortcut 1 optie.

In onderstaande voorbeelden laten we zien hoe we geschreven tekst getypt in Evernote plaatsen in het notitieboek naar eigen keuze.

Selecteer Evernote (4) en vervolgens zal Evernote geopend worden en ziet men de notitieboekjes (5) staan die in Evernote gebruikt worden. Kies het gewenste notitieboekje voor de opslag en ga daarna terug naar het vorige scherm (pijltje boven <–).

Selecteer vervolgens voor het Format TEXT (6) en ga terug naar het vorige scherm (pijltje boven <–)


Cloud services Settings
Quick Send Settings
Quick Send Kies shortcut
Quick Send Evernote
Quick Send Evernote notitieboek
Quick Send Evernote text

]


Stap 3. Schrijven en getypt versturen naar Evernote.

  1. Zorg dat de Livescribe+ app aanstaat en dat de Aegir of Livescribe 3 smartpen via bluetooth is verbonden.
  2. Schrijf in je notitieboek naar eigen keuze.
  3. Nadat je geschreven hebt en dit getypt in Evernote wil plaatsen klik dan op de shortcut 1 dat zijn de omcirkelde nummers (1) (2) (3)  boven aan de pagina en de getypte tekst wordt direct overgezet naar Evernote in het opgegeven notitieboek. Op het scherm komt de tekst “”Processing shortcut 1” en daarna de tekst “Done”
  4. Ga naar Evernote en bekijk daar het resultaat.

Geef een antwoord

Winkelmand