Home / Blog / Blog / Moleskine / Moleskine maakt papieren agenda direct online

Moleskine maakt papieren agenda direct online

Leestijd: 3 minuten

Moleskine maakt papieren agenda direct online

Moleskine smart planner Eindelijk het papier verbonden met de online agenda.

De nieuwe Moleskine Smart Planner 2018 maakt het nu mogelijk om de afspraken en notities automatisch te synchroniseren met je digitale agenda. Tevens kun je de geschreven notities als bijlagen bij de mail versturen, dit kunnen ook schetsen of tekeningen zijn die verder bewerkt moeten worden in je eigen favoriete programma.

De Moleskine Smart Planner

De Moleskine Smart Planner combineert naadloos de vertrouwde functies van de Moleskine dagboek/planner met slimme technologie waardoor de handgeschreven afspraken direct kunnen worden gesynchroniseerd met Google Agenda, Moleskine Timepage, Microsoft Outlook, iCal van Apple  en een wereld van aanwezige apps en diensten.

Moleskine planner online

 

De nieuwste uitbreiding op de Moleskine Smart Writing Set Familie.

De Moleskine Smart Writing set krijgt nu na de recente uitgave van de Paper Tablet 2 Black en de Paper Tablet 1 Red ook in het Paper Tablet formaat de Moleskine Smart Planner. De Moleskine Smart Planner geeft je een verscheidenheid aan digitale functies en combineert naadloos met de Moleskine dagboek/planner. Synchroniseer op simpele wijze de Moleskine Notes app met je favoriete agenda,  zet de Moleskine+ aan en begin met het schrijven van de afspraken en notities in je papieren agenda.

 

Moleskine Pen+ en de Neo Smartpen

Moleskine Smart planner settings

De Smart Planner is een onderdeel van de Moleskine Smart Writing Set en werkt uitsluitend in combinatie met de Moleskine Notes app.

De Neo Smartpen werkt op alle Moleskine boekjes met Ncoded techniek, echter de synchronisatie met de digitale agenda is alleen in de Moleskine Notes app aanwezig.

In de Moleskine Notes app kun je onder Settings-> Authentication Center aangeven met welke agenda je wil synchroniseren.

Geef een antwoord

Winkelmand