Home / Blog / Blog / NeoLAB / Alles over de Neo Smartpen N2

Alles over de Neo Smartpen N2

Leestijd: 4 minuten

Neo Smartpen N2

NeoLAB Convergence heeft de Neo Smartpen N2 ontwikkeld om de kloof tussen papier en digitaal te overbruggen. De N2 in combinatie met N notebooks en de Neo Notes app verzorgen de perfecte integratie van wat we schrijven of tekenen op papier en om dit direct te transformeren tot de digitale wereld.

main_img_pen

Begin en schrijf

Neo Smartpen N2

Begin simpelweg te schrijven met de N2 op het NcodeTM papier. De N2 wordt automatisch ingeschakeld en herkend op welke pagina en in welk notitieboek je schrijft. De Neo Notes app hoeft niet geopend te zijn tijdens het schrijven, de N2 kan 1.000 pagina´s geschreven teksten opslaan. Wanneer je later de Neo Notes app aanzet wordt de informatie van je pen automatisch gesynchroniseerd met de Neo Notes app.  Wanneer je de Neo Notes app open hebt staan op je smartphone of tablet dan kun je ook de audio gekoppeld aan je geschreven teksten direct digitaal vastleggen. Zo vergeet je niets meer van je gesprekken of vergaderingen.


Bewaar en deel

Klik op het email icoon op het papier of deel je notities via de social media. Je kunt de notities exporteren in verschillende formaten, ook in getypte tekst met de tekstomzettingsfunctie van Myscript of direct in de cloud  naar o.a. Google Drive, Dropbox en nog veel meer. Als je niets wilt missen gebruik dan de autosync met Evernote. Al de notities worden automatisch gedeeld met je Evernote account en zijn daardoor overal in te zien en te gebruiken.

Bewaar en deel met N2

Ontdek en bewerk

Zet je geschreven notities om naar digitale tekst en zoek op trefwoorden. Voeg onbeperkt je tags toe aan je notities zodat je de aantekeningen direct kunt organiseren en snel kunt terugvinden. Kopieër je notities en je ideeën-, to do- of dit moet ik onthoudenboek. Bekijk in je activiteitenagenda wanneer, waar, hoe laat en ik welk boek  de notities zijn gemaakt.

Ontdek en bewerkt N2

Download de Neo Notes App

Neo Smartpen N2 werkt samen met de N-notitieboeken en zorgt ervoor dat de door jouw geschreven aantekeningen, notulen, verslagen  of schetsen exact digitaal worden vast gelegd precies zoals deze geschreven of getekend zijn. Deze geschreven informatie wordt op je smartphone of tablet bewaard. Vanuit de Neo Notes app kun je naar believen deze informatie bewerken of delen met anderen.
Ontdek hoe de Neo Smartpen N2 is ontworpen en om er fijn mee te werken. De N-notitieboeken zijn ervoor  om de handgeschreven notities precies vast te leggen in onze mobiele app, zoals ze werden geschreven. Ontdek hoe onze pen, app en papier uw schrijfervaring verbeteren.

NeoNotes Google Play
Neo Notes app

Neo Notes Toaster

Ncode PDF

NeoLAB heeft voor de Neo Smartpen N2 5 verschillende papier uitvoeringen beschikbaar gesteld in PDF formaat waarmee de gebruikers zelf hun Ncode papier kunnen printen. Er zijn verschillende formaten en uitvoeringen beschikbaar. A4 (portrait) of letter in blanco, lijntjes, ruitjes of met lijntjes in landscape formaat.
Voor het beste resultaat dient de printer te voldoen aan Laser, kleur, 600 dpi en Postscript driver.

Zelf printen lees dan verder


De Neo Smartpen N2 Webshop

Koop de Smartpen N2

Koop het schrijfpapier

Neo Notes Smartpen N2 kopen

Winkelmand