Home / Blog / Blog / NeoLAB / Introductie Neo Franklin Planner

Introductie Neo Franklin Planner

Leestijd: 2 minuten

De Franklin planner nu ook direct digitaal!

De Neo Franklin Planner zorgt ervoor dat je perfect je eigen activiteiten kan plannen en organiseren. Dit kan zowel op korte termijn (wekelijks) of op lange termijn (jaarlijks).

Neo Franklin Planner

De planner heeft een fijn formaat om mee te nemen. De planner bevat ruimte voor afspraken, dagelijkse werkzaamheden/to do’s , notities, persoonlijke gegevens en visitekaartje. Het prettige van dit systeem is, dat je goed inzicht krijgt op de werkzaamheden en to do’s. Het laat zien wat je hebt afgerond en wat er in de toekomst te wachten staat. Als je in de Planner schrijft wordt het direct met de Neo Notes app gesynchroniseerd.

Dit planningssysteem bestaat al vanaf 1984 en is ontwikkeld door Hyrum W. Smith. De Franklin planner is op dit moment onderdeel van FranklinCovey. De deskundigheid van dit bedrijf ligt zowel bij organisaties als bij een individueel persoon. Er staan 7 onderwerpen voor hen centraal, dat zijn: leiderschap, onderwijs, vertrouwen, verkoop prestaties, klant loyaliteit en natuurlijk de belangrijkste,  productiviteit. FranklinCovey staat klaar voor de mensen die meer georganiseerd willen gaan werken.

Dit systeem is tot heden erg populair en wordt nog steeds veel gebruikt. Dit is o.a. te merken aan de vele like’s op haar Facebook Pagina. Op dit moment zijn al vele mensen fan van dit systeem!

Bekijk de Neo Franklin Planner in onze webshop.

Geef een antwoord

Winkelmand