Home / Blog / Blog / NeoLAB / Neo N2 en de Coach & Online Trainer

Neo N2 en de Coach & Online Trainer

Leestijd: 3 minuten

Angelique Piternella

Mijn naam is Angélique Piternella en ik woon samen met mijn 2 gezellige kinderen. Naast mams ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik als online trainer, empower coach en business coach. Ik help vrouwen de volgende stap te zetten naar the next level in hun business en/of hun persoonlijke ontwikkeling. Ik ben eigenaar van Share Office Support.


Toverpen en musthave!

Ik ben groot fan van de Neosmartpen N2. Ik vertel je graag hoe ik deze pen gebruik en welke mogelijkheden ik nog meer zie.

Secretaresse

Ik heb zelf jarenlang als secretaresse gewerkt waarbij ik destijds de Livescribe smartpen gebruikte ter ondersteuning bij het notuleren. Er zijn nog steeds veel secretaresses die notuleren met pen en papier. Als ik dat zie, adviseer ik ze altijd om een laptop of tablet te gebruiken. Maar sommige secretaresses hebben dit niet tot hun beschikking. Dan vertel ik maar al te graag over de Neosmartpen die alles wat je schrijft omzet naar tekst in Word of bijvoorbeeld rechtstreeks naar tekst in OneNote.

Ondernemer

Als ondernemer gebruik ik de Neosmartpen ook regelmatig. Zeker bij de eerste kennismakingsgesprekken met potentiële klanten maak ik graag gebruik van de pen. Het is tijdens zo’n eerste gesprek niet altijd fijn om met je laptop voor je neus te zitten. Ik noteer relevante informatie maar ook taken die ik dan direct in Onenote laat zetten. Ideaal.

Manager

Als ondernemer ben ik ook manager. En als manager heb ik overleg met mijn teamleden. Tijdens dat overleg gebruik ik de Neosmartpen meestal om te mindmappen. Ik doe dat, als we met veel personen zijn, op mijn tablet die aangesloten is op de beamer. Hierdoor kan iedereen direct zien wat ik teken. Na het overleg stuur ik de mindmap naar mijn teamleden.

Training

Ik gebruik de Neosmartpen altijd voor het maken van aantekeningen in de trainingen die ik volg. Het is bewezen dat als je bepaalde dingen opschrijft deze beter blijven hangen. Aantekeningen van de leerstof maak ik dan ook altijd met de Neosmartpen en deze stuur ik dan later door als tekst in Word. Ik vind het heerlijk dat ik mijn aantekeningen niet meer hoef over te typen.

Welke mogelijkheden ik nog meer zie voor het gebruik van de Neosmartpen?

Voor scholieren vanaf de middelbare school. Ik heb een zoon die op het gymnasium zit en echt een hekel heeft aan het maken van samenvattingen. Maar hij heeft de samenvattingen wel nodig omdat hij de stof anders niet goed tot zich neemt. Nu maakt hij aantekeningen op school en maakt hij daarna thuis een samenvatting in Word. Deze print hij uit om te leren want dat vindt hij prettig.  

Voor hem is het ideaal als hij gebruik zou kunnen maken van de Neosmartpen op school. Elke keer tijdens de les aantekeningen opschrijven, deze na het einde van elk hoofdstuk omzetten in tekst in Word en de samenvatting leren voor de proefwerkweek.

logo

Naar de webshop voor de Neo Smartpennen

Geef een antwoord

Winkelmand