Home / Blog / Blog / NeoLAB / Neo N2 en de Directeur Opleidingen

Neo N2 en de Directeur Opleidingen

Leestijd: 2 minuten

Neo N2 en de Directeur Opleidingen

Nicole de Graaf met Neo N2

Nicole van de Graaf

Directeur Opleidingen van Technicom

Wij ondersteunen bedrijven en cursisten bij het leerproces. In de meeste gevallen leiden we op tot een erkend MBO diploma. Daarbij behandelen we iedere cursist en ieder bedrijf als uniek. Met oprechte interesse, gericht op een oplossing. Zo leiden wij eersteklas gekwalificeerde vakmensen op en helpen wij organisaties daadwerkelijk een stap verder.


Gebruik Neo N2

Ik gebruik de neo2 smartpen nu een paar maanden. Het is vooral handig in gesprekken waarbij ik veel details moet onthouden en waarvan ik een verslag wil maken, zoals bij werkoverleg,functioneringsgesprekken of tijdens assessments.

Van geschreven naar getypt

Mijn geschreven letters komen allemaal goed over in het tekstbestand.
Ik moet alleen nog oefenen op de leestekens, want een haakje openen
kan natuurlijk snel een hoofdletter C worden. Het werken met de
smartpen zorgt ervoor dat ik niet op een toetsenbord hoef te typen
tijdens het gesprek en dat ik snel verslagen kan doorsturen.

Advies

Een absolute aanrader!

Nicole van de Graaf april 2017

Naar de webshop voor de Neo Smartpennen

Technicom Opleidingen

Geef een antwoord

Winkelmand