Home / Blog / Blog / NeoLAB / Neo N2 en de Fotograaf /Kunstenaar

Neo N2 en de Fotograaf /Kunstenaar

Leestijd: 3 minuten

Barend Houtsmuller (1953) komt op 25 jarige leeftijd in de Verenigde Staten en Venetië en gaat daar in de leer bij Ansal Adams, Nathan Lions, Duane Michals, JeanLoup Sieff en Christian Vogt. Bij de ontwikkeling en erkenning van de fotografie als zelfstandige kunstvorm zijn deze leermeesters van doorslaggevende betekenis geweest. Zijn fascinatie geldt de verbeelding van het mysterie, waarin sensualiteit op het raakvlak van erotiek de boventoon voert. Zijn werk is opgenomen in de collecties van het Stedelijk Museum Amsterdam, The International Polariod Collection (USA), La Bibliothèque Nationale Paris. In de ICT-wereld is Barend managing partner van Strict B.V.

Mijn leven als fotograaf /kunstenaar

Druk en gevarieerd.

In mijn dagelijkse werk als fotograaf / kunstenaar heb ik heel veel contacten met galeriehouders, locatiemanagers, opdrachtgevers, modellen, visagisten, assistent-fotografen, leveranciers en particulieren die mijn werk kopen. Daarnaast heb ik regelmatig (beroeps-)overleg met collega’s, ben ik lid van een aantal clubs. Mijn dag ziet er gevarieerd en complex uit. Geen dag is hetzelfde, mijn creatieve brein loopt om van de ideeën, maar om succesvol te zijn dient er discipline en structuur te zijn. Klanten verwachten dat je doet wat je belooft.

Nodig

Mijn geheugen speelt mij af en toe parten, maar sinds ik mijn smartpen gebruik in combinatie met Evernote ben ik overal in sync en ben ik niets meer kwijt aan belangrijke informatie.
Mijn mobiele kantoor bestaat ui een iPhone, een Mac en mijn Neo smartpen +aantekeningenboek. De aantekeningen worden automatisch gesynchroniseerd met Evernote. Hierin kan ik alles terugvinden op datum, maar ook op klantnaam. Het is nu zo makkelijk alles te ordenen en met één muisklik op te roepen. De zoekfunctie is heel goed.

Audio

Bijzonder nuttig vind ik de audio-recording functie. Daar waar ik een ingewikkeld gesprek verwacht neem ik het gesprek op. Dan weet je later precies wat er besproken is, en hoef je niet nog een keer terug te bellen om zaken helder te krijgen.

Advies  & Support

De techniek gaat razendsnel. En ik houd van moderne middelen Dat is zo in mijn fotografie en dat verwacht ik ook van mijn leveranciers. Marcel Goulmy en zijn team tonen zich al jarenlang als een professionele organisatie waar je uitstekende adviezen en hulp krijgt. Ik waardeer hun top-kwaliteit, net zoals mijn klanten dat van mij verwachten.

Logo Barend Houtsmuller

Naar de webshop voor de Neo Smartpennen

Geef een antwoord

Winkelmand