Home / Blog / Blog / NeoLAB / NeoSmartpen N2 en creatieve denkprocessen

NeoSmartpen N2 en creatieve denkprocessen

Leestijd: 3 minuten

SJRA Puts


SJRA Puts
Certified trainer & consultant in creative thinking processes
Certified advanced trainer Foursight
Certified trainer CPS & Productive Thinking
Certified advanced trainer LEGO® SERIOUS PLAY®


Overal schrijven

Mijn naam is Sjra Puts en met mijn bedrijf Creative Brainworks faciliteer en train ik in creatieve denkprocessen. Kort door de bocht: het volwassen broertje van brainstormen.
Ik schrijf veel. Tijdens intakes, tijdens acquisitiegesprekken, op momenten dat ik ideeën krijg maar ook tijdens training, op flip- overs.
Mijn probleem was altijd dat ik aantekeningen kwijt raakte omdat ik er niet echt een systeem in had zitten. Ik gebruikte wel de Moleskine boekjes maar dan was het toch telkens weer zoeken waar ik wat had opgeslagen.

Van chaos naar georganiseerd archiveren

Neo notitieboeken

Toen ik onlangs de NeoSmartpen N2 voorbij zag komen was ik meteen verkocht. Dé oplossing voor mijn ongeorganiseerde schrijfleven. Ik maak nu aantekeningen en heb keurige Notebooks aangemaakt met behulp van de site Boldomatic.

Ik kan er nóg meer mee doen!

Toen ik de pen in mijn bezit had merkte ik tijdens mijn eerste acquisitiegesprek dat ik een instrument in handen had dat me nóg meer van dienst ging zijn. Voorheen moest ik mijn klanten altijd op mijn papier laten meekijken als ik een model o.i.d. tekende.
Nu zet ik mijn iPad rechtop en laat ze live meekijken naar wat ik teken. Afgezien van het feit dat iedereen onder de indruk is van de pen is het ook een erg plezierige manier om te werken. Bovendien kan ik met één vinkje op het envelopje mijn klant de tekening toesturen. Hoe cool is dat?
Tijdens mijn training gebruik ik de pen overigens ook door de iPad aan te sluiten op een beamer. Zodoende hoef ik de flip-over niet meer te gebruiken en kan ik mijn cursisten alle bord aantekeningen toesturen! Mooier kan het niet.
Ik denk dat als ik een paar maanden verder ben het gemak van de pen nog meer ga ervaren omdat ik dan steeds meer opgeslagen heb wat ik via de tags kan terugvinden.

Ik zeg: “ Doen!”

Kortom: ik ben een erg enthousiaste en tevreden gebruiker van de Neo Smartpen N2 en ik kan hem iedereen aanraden.

Kan er nog iets verbeteren? Ja zeker. Ik zou het fantastisch vinden als je in de app een PDF zou kunnen importeren en als op de formulieren die jezelf afdrukt ook een envelopje voor verzending via mail zou staan.
Maar och, we moeten nog steeds wat te wensen hebben niet?

Logo SRJA Puts

Naar de webshop voor de Neo Smartpennen

Geef een antwoord

Winkelmand