Home / Blog / Blog / Nieuws / Grote update van Livescribe+ voor iOS gebruikers

Grote update van Livescribe+ voor iOS gebruikers

Leestijd: 2 minuten

Livescribe+ app heeft een grote update gekregen voor de iOS gebruikers. We geven een opsomming van de verbeteringen:

  1. De Livescribe+ app is sneller, prettiger en duidelijker doordat de de onderliggende techniek van de app volledig opnieuw is opgebouwd.
  2. Schrijven op papier en direct zichtbaar op het scherm, geen hinderlijke vertraging in de weergave. Nu ook geschikt voor direct presenteren.
  3. Volledig geschreven pagina’s (dus niet alleen de feeds) omzetten naar getypte tekst.
  4. Gloednieuwe all-vector rendering zorgt voor haarscherpe notities en pagina’s op het scherm, perfect afgedrukte pagina’s en mooiere (en kleinere) PDF’s. Nieuwe SVG delen maakt het gemakkelijk om de illustraties en de notities te delen via het web.
  5. Gedeelde pagina’s of fragmenten importeren in Adobe Illustrator of een andere vector tekening app en werken rechtstreeks met de eigen handgetekende illustraties. Papier-naar-vector verwerking is an industry first!
  6. Maak nu op eenvoudige wijze van de Pencast een video. Afspelen van de video met iMovie of elk andere videospeler en prima in te zetten voor lezingen en presentaties. Zie afbeelding voor de Video opties.
  7. Nog slimmer de notities terugvinden in de Livescribe+ app. Doorzoekbare PDF´s  maken het opzoeken van de notities nog eenvoudiger.
  8. Plus veel performance verbeteringen en de stabiliteit en optimalisaties voor iOS 10.

Geef een reactie

Winkelmand