Home / Blog / Blog / Nieuws / Schrijven / ICT en Onderwijs IPON 2013

ICT en Onderwijs IPON 2013

Leestijd: 2 minuten

IPON 2013 Onderwijs en ICT

Op woensdag 10 en donderdag 11 april 2013 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de zesde editie van IPON plaats. Met dit jaar weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van leren met ict.

Wij staan op standnummer A097 (SchrijfOp.nl) met onze E-pens producten. Wij zullen o.a. onze nieuwe presentatietool presenteren, e-pens Mobile Board.

IPON is inmiddels al vele jaren de onmisbare informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software.

Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes over zaken als: learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom. Vanuit het thema ‘Onderwijs leert! Onderwijs innoveert!’ en onder leiding van Dieter Möckelmann, zit het programma van IPON2013 dus weer boordevol met inspiratie voor alle onderwijsprofessionals!

Wij zien je graag op onze stand.

Data: woensdag 10 en donderdag 11 april 2013
Locatie: Jaarbeurs Utrecht hal 3
Standnummer: A097 (SchrijfOp.nl)
Openingstijden beurs: 09.30 tot 17.00 uur

Klik op de onderstaande banner om je gratis aan te melden voor deze interessante beurs.

IPON 2013 Onderwijs en ICT

Geef een reactie

Winkelmand