Home / Blog / Blog / Smartpen / Livescribe 3 / Leg nu je ideeën vast met Moleskine en Livescribe

Leg nu je ideeën vast met Moleskine en Livescribe

Leestijd: 2 minuten
Dankzij een  samenwerking tussen Moleskine en Livescribe is het nu mogelijk om je ideeën direct digitaal vast te leggen met de Moleskine notitieboekjes. Deze notities kunnen direct bekeken worden op  iPad of iPhone. Door de recente uitbreiding in de Livescribe+ app, met een directe koppeling met Evernote en Microsoft OneNote, is het nu zelfs mogelijk om al deze notities direct te bekijken op nagenoeg elk device.
9788867325870_02
Moleskine heeft deze nieuwe notitieboekjes speciaal ontworpen om notities te maken met de Livescribe smartpennen.
Deze nieuwe notitieboekjes hebben de iconische Moleskine designdetails, de bekende afgeronde hoeken, de ivoorkleurige pagina’s, het bladwijzerlint, de elastieken sluitband en het etiket “” Ingeval van verlies… ” op het schutblad.
Door het vakkundige inbindwerk ligt het notitieboek vlak waardoor het prettig schrijven is. Op de pagina’s staan de Livescribe functies waarmee direct een prima digitale , met of zonder audio, vastlegging kan plaatsvinden.
9788867325870_04
In het achtervak zitten 2 bladwijzers met nog meer functies voor de Livescribe Smartpennen.
Tot slot het reliëfpatroon op de kaft van het notitieboekje waarin op subtiele wijze het ontwerp van de smartpen is verwerkt. 9788867325870_06
Een perfecte finishing touch voor een innovatief hulpmiddel dat een brug slaat tussen de analoge en digitale wereld.
De Moleskine Livescribe notitieboekjes zijn geschikt voor alle Livescribe smartpennen. Bestel nu.

Geef een reactie

Winkelmand