Home / Blog / Blog / Besturingssysteem / Android / Livescribe 3 nu ook beschikbaar voor Android

Livescribe 3 nu ook beschikbaar voor Android

Leestijd: 2 minuten

Anderhalf jaar hebben ze er op moeten wachten. Maar vanaf nu kunnen Android-gebruikers ook deLivescribe 3 Smartpen en Livescribe 3 Smartpen Pro Edition gebruiken. Deze slimme pen legt alles wat je op papier schrijft én hetgeen dat wordt besproken direct digitaal vast. Ideaal om bijvoorbeeld vergaderingen te notuleren of interviews vast te leggen.

In november 2013 werd de Livescribe 3 succesvol voor iOS geïntroduceerd. Toch bleef een grote groep achter: de Android-gebruikers. Gelukkig is die tijd voorbij. Android-gebruikers kunnen vanaf nu met een gerust hart de Livescribe 3 smartpen bestellen, want de Livescribe+ mobile app is vanaf 12 mei ook voor hen verkrijgbaar. In de Livescribe+ app (gratis te downloaden) zijn o.a. directe koppelingen met Evernote en Microsoft OneNote.

Bekijk de Smartpen in de webshop

Download de Android app voor je Livescribe 3 smartpen


           Livescribe+  Livescribe+

Bluetooth Smart

Dat de Android-gebruikers nu pas over deze slimme pen kunnen beschikken ligt in het feit dat de Livescribe 3 gebruik maakt van Bluetooth Smart Ready wat wel op Apple-devices zat, maar niet op Android-devices. Zoals apple iOS heeft, heeft Android KitKat. Android-gebruikers zijn nu voor circa 50% ook over op KitKat v4.4.2, zodat Livescribe nu de ontwikkeling voor Android heeft doorgezet.

Innovatieve toepassingen

De Livescribe 3 ontwikkelingen staan niet stil. Andere ontwikkelaars krijgen de mogelijkheid hun toepassingen te koppelen met de Livescribe technology, zoals voor Beesy.

Geef een reactie

Winkelmand