Home / Blog / Blog / Smartpen / Livescribe 3 / Noteshelf nu ook met Livescribe 3

Noteshelf nu ook met Livescribe 3

Leestijd: 2 minuten

De iPad app Noteshelf heeft vanaf heden (15 oktober 2014) ook een directe koppeling met de Livescribe 3 smartpen. Voor de gebruikers van Noteshelf is er nu de mogelijkheid om te schrijven op papier en deze aantekeningen direct op de iPad digitaal vast te leggen.

Livescribe 3 Noteshelf notities

De geschreven aantekeningen kunnen direct bewerkt worden met de vele tools waarover de Noteshelf app beschikt.

Met de Livescribe 3 smartpen, een Livescribe notitieblok en Noteshelf kunnen gebruikers notities, documenten en tekeningen maken met pen en papier, terwijl hun notities direct worden bijgewerkt op de iPad. Deze notities kunnen in de app direct bewerkt worden door deze bijvoorbeeld te markeren of te highlighten. De gebruiker kan ook zijn notitieboek toewijzen aan de Noteshelf app waardoor ook offline notities gemaakt kunnen worden die later gesynchroniseerd kunnen worden met de Noteshelf app.

Om met Noteshelf te kunnen beginnen zullen gebruikers eerst hun Noteshelf app moeten upgraden naar versie 9.0. Binnen de Noteshelf store dient dan de Livescribe Sync Pack gedownload te worden. Na de installatie is een kwestie van tappen op de pen icon en de notities worden in de app geplaatst.

Downloaden van de Noteshelf app ($ 5,99) kan gedaan worden in de App Store


Available_on_the_App_Store_(black)
Noteshelf logo

Geef een reactie

Winkelmand