Home / Blog / Blog / Smartpen / Livescribe+ – Update Livescribe 3 firmware

Livescribe+ – Update Livescribe 3 firmware

Leestijd: 2 minuten

Door de recente release van iOS 8 is er een update nodig van de Livescribe 3 Smartpen. Deze update zal niet meer nodig zijn zodra versie 1.3.2 van Livescribe+ beschikbaar is.

Hier de stappen hoe de update van de firmware voor je Livescribe 3 smartpen kan gedaan worden:

  1.  Start de Livescribe + app.
  2. Zet de Livescribe 3 smartpen aan. De LED moet blauw zijn om aan te geven de smartpen is verbonden met de Livescribe +.
  3. Als er een nieuwere versie van de firmware beschikbaar is, zal een prompt “Firmware Update Required” verschijnen in Livescribe +. Tik op “Doorgaan”.OPMERKING: Als er niet gevraagd wordt voor een update, dan aanklikken op de smartpen-pictogram in de rechterbovenhoek van Livescribe + om het venster te openen en klik op “Check for Updates”.
  4. In het venster “Firmware Update”, wordt aangegeven of er een update beschikbaar is tap “Downloaden en installeren” om de smartpen bij te werken.
  5. De smartpen LED knippert terwijl de firmware wordt bijgewerkt. Zodra de update is voltooid, tikt u op “Doorgaan” in Livescribe + om het venster “Firmware Update” te sluiten.

 Als u niet in staat om de smartpen firmware via de Livescribe + app updaten bent, kunt u handmatig de firmware van een computer te werken door het volgen van de stappen in een van deze twee artikelen:

Windows 29040 – Livescribe 3 – Windows handmatige firmware-update hulpprogramma

Mac 29140 – Livescribe 3 – Mac handmatige firmware-update hulpprogramma

Geef een reactie

Winkelmand