Home / Blog / Blog / Stylus / Wacom Bamboo / Wacom Bamboo Fineline 3

Wacom Bamboo Fineline 3

Leestijd: 4 minuten
Bamboo Fineline logo

Wacom Bamboo Fineline 3 Smart Stylus

Raak nooit meer een good idee kwijt! Bamboo Fineline stylus is voorzien van een zeer prettige schrijfpunt speciaal ontworpen om op vertrouwde wijze te schrijven en notities te maken op je iPad of iPhone.

Meer ideeën dan je kunt opschrijven? Gebruik de Bamboo Fineline op je iOS devices in combinatie met je favoriete notitieprogramma voor het vastleggen van notities en ideeën. Bamboo Fineline’s dunne en stille schrijfpunt met een nauwkeurige drukgevoeligheid en ergonomisch ontwerp geven je dat vertrouwde pen gevoel.

Bamboo Fineline mogelijkheden

Het natuurlijke pengevoel

Teken diagrammen, creëer theorieën en schrijf teksten. Ervaar de natuurlijke en authentieke schrijfervaring met de Bamboo Fineline’s drukgevoelige stille schrijfpunt met een prettig in de hand liggende pen.

Het gebruik

De Wacom Bamboo Fineline stylus is te gebruiken met een groot aantal apps en daarna bij uitstek geschikt voor het maken van je tekeningen of notities. Bij deze nieuwe Wacom Bamboo Fineline Stylus is ook een programmeerbare knop toegevoegd. Door aan de bovenkant van de pen te draaien schuift de pen naar binnen en naar buiten. Wanneer de penpunt naar binnen wordt gedraaid geeft dat bescherming en tevens wordt de pen uitgeschakeld. Zoals met alle producten van Wacom het geval is is ook deze Bamboo Fineline gemaakt van hoogwaardige materialen.

Gebruik de favoriete apps voor het vastleggen van notities

Voor zowel android en de App store

Appstore

Andoid (Google play)

In 4 kleuren verkrijgbaar

Bamboo Fineline in 4 kleuren


De Bamboo Fineline is in vier kleuren verkrijgbaar: wit, licht blauw, blauw en zwart.

Plaats het in de cloud en daarbuiten

Synchroniseer notities met de Inkspace cloud service zodat je op al je devices toegang hebt tot aantekeningen of exporteer het naar andere cloud diensten zoals Dropbox®, Evernote® of OneNote®. Wacom Inkspace app ondersteunt ook het versturen van notities in de JPG, PNG, PDF en WILL file formaten.

Bamboo Paper

INKSPACE BASIC / PLUS SUBSCRIPTIONS

Doe je voordeel met het Inkspace Basic* abonnement: Wacom Bamboo Folio is inclusief een gratis Inkspace Basic abonnement wat je een opslagruimte geeft van 5GB (6.000 pagina´s notities), plus het omzetten van handgeschreven teksten naar getypte tekst, de mogelijkheid om alle gegevens te synchroniseren met de smart devices en tevens toegang geeft tot je eigen data in de Inkspace webportaal.

Wil je meer toepassingen uitproberen neem dan voor 3 maanden gratis een abonnement op Inkspace Plus*. Je krijgt dan dezelfde toepassingen van Inkspace Basic, uitgebreide zoekfuncties, exporteren van scalable vector file formaat (SVG) en 50 GB opslagruimte (60.000 pagina´s met notities).

* Om toegang te krijgen tot Inkspace Basic en Inkspace Plus toepassingen moet er een Wacom ID worden aangemaakt.

Bamboo Paper

Bamboo Paper, een app die je mobile device omzet in een papieren notitieboek, is de perfecte aanvulling op de Wacom Ink Space app. Je kunt afbeeldingen en ideeën makkelijk verder bewerken in Bamboo Paper. Deze app geeft je verschillende kleurenpaletten en mogelijkheden om aan je afbeeldingen toe te voegen. Om de afbeeldingen te delen en te synchroniseren is Bamboo Paper cloud service geïntegreerd met Inkspace.

Winkelmand