Home / Blog / Blog / Stylus / Wacom Bamboo / Wacom Bamboo Styluspennen

Wacom Bamboo Styluspennen

Leestijd: 4 minuten

Bekijk hier de verschillen van de verschillende Wacom Bamboo Stylus pennen. Voor een nadere detaillering klik op de afbeelding.

Wacom Bamboo Styluspennen

Bekijk hier de verschillen van de verschillende Wacom Bamboo Stylus pennen. Voor een nadere detaillering klik op de afbeelding.

 
Wacom Bamboo Fineline 3
Wacom Bamboo Sketch
Wacom Bamboo Ink
 

Bamboo Fineline 3

Wacom Bamboo Sketch

Wacom Bamboo Ink

Wat kan je
ermee doen

Geschikt voor vastleggen van je ideeën, voor het schrijven en maken van eenvoudige tekeningen.

Geschikt voor vastleggen van je ideeën,voor het schrijven, nauwkeurig tekenen en ontwerpen.

Geschikt voor het vastleggen van je ideeën.

HoogtepuntenBamboo Fineline is een slimme stylus met drukgevoeligheid. Speciaal ontworpen voor het zo natuurlijke mogelijk schrijven op iOS touch-apparaten. Het driehoekige profiel en het soft-touch oppervlak bieden een natuurlijke en evenwichtige gevoel in de hand. Bescherming van de schrijfpunt door een draaibeweging bij geen gebruik. Bespaar tijd met de programmeerbare shortcut button. De Bamboo Fineline is volledig geïntegreerd met toonaangevende notities apps zoals Notes Plus, Noteshelf en Bamboo Paper.De Bamboo sketch is een precisie stylus met druk gevoelige fijne punt voor het op natuurlijke wijze schetsen en tekenen op iPad en iPhone. Verbindt via Bluetooth® en connect direct met je favoriete Wacom compatibel programma. De fijne en drukgevoelige punt geeft je de mogelijkheid om te schetsen zoals je dat op papier zou doen. Door het nieuwe ergonomische, driehoekige ontwerp is de stylus goed uitgebalanceerd en ligt deze natuurlijk in de hand. Pas de Bamboo Sketch aan je persoonlijke wensen aan met twee instelbare sneltoetsen en verwisselbare penpunten, zowel zacht als stevig. Een handig etui voor het opbergen van de pen, extra penpunten en de USB oplader zijn inbegrepen.De Bamboo Ink is een slimme stylus geoptimaliseerd voor Windows Ink. Met één druk op de bovenste knop van deze smartpen start de Windows Ink Workspace of een andere speciale app voor pennen. Bamboo Ink is een pen – ontworpen voor een natuurlijke schrijf- en tekenervaring, met een ruime keuze uit fijne penpunten (zacht, medium,hard). De drukgevoelige penpunt verandert iedere beweging in een exacte digitale weergave van je ideeën. Wanneer je notities maakt, je ideeën schetst of markeringen in je documenten, dankzij Bamboo’s ergonomisch driehoekig ontwerp en een zacht aanvoelend oppervlak, kun je comfortabel werken met een uitstekend in de hand liggende pen.
Waar werkt het opComptabiliteit
iPad:
12.9 inch iPad Pro
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (4th generation)
iPad (3rd generation)
iPhone:
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 7
Note: Bamboo Fineline is niet compatibel met 9.7 in iPad Pro
Colors: Black, White, Blue, light Blue
Length: 142 mm
Weight: 19 g
Comptabiliteit
Bamboo Sketch werkt met iPad generaties voorzien van Bluetooth® en iPhone 6 en hoger.
Length: 142 mm
Weight: 18 g
Comptabiliteit
Bamboo Ink is geoptimaliseerd voor Windows Ink en werkt uitstekend met vrijwel alle multimediatablets of pc’s met touchscreen met Windows 10 waarop de penfunctie beschikbaar is. De stylus is standaard ingesteld voor het AES-protocol van Wacom. Als je een apparaat gebruikt dat geschikt is voor het Microsoft Pen Protocol (MPP), schakel je eenvoudig tussen de protocollen door beide knoppen aan de zijkant tegelijkertijd ingedrukt te houden.
Length: 147mm
Weight: 19 g (including battery)

Winkelmand