Home / Livescribe 3 Smartpen voor Android & iOS tablets en smartphones

Let op: wij verkopen geen livescribe pennen meer. Wij verstrekken enkel informatie.

Voor een goed alternatief van de Livescribe 3 Pen raden wij de Neo Smartpen aan.

Zet je woorden om in acties

Samen met de Livescribe 3 smartpen en de Livescribe+ mobile appĀ schrijf je op papier en zie je het direct op het scherm van je tablet of smartphone. De notities worden nog handzamer wanneer zij gelabeld,Ā georganiseerd, vindbaar en direct omgezet zijn in getypte tekst. Maak je taken, herinneringen, afspraken, nieuwe contacten enĀ nog veel meer direct aan met je notities. Gebruik de microfoon van je tablet of smartphone om deĀ opgenomen audio synchroon met je geschreven notities vast te leggen zodat je geen woord meer mist van je gesprekken. DeelĀ snel je notities en ideeĆ«n met collegaā€™s of vrienden. Doe meer in minder tijd met enkele snelle vingertips.

icon_appstore_dlDownload de 2 Android apps voor je Livescribe 3 smartpen

Link Livescribe+
Livescribe+

Link voor Android             Livescribe+

Livescribe+

De Livescribe+ mobile app verbonden met je Livescribe 3 smartpen zorgt ervoor dat alles wat je op papier schrijft direct gesynchroniseerd wordt met je tablet of smartphone.

 • Bekijk je notities in paginaformaat of in de kantlijn waar ze gesorteerd staan in een kleinere weergave, als handige informatie snippets
 • De notities kun je opzoeken, labelen en omzetten in getypte tekst
 • Gebruik handgeschreven notities voor het maken van taken, herrineringen, agenda-afspraken, nieuwe contacten en nog veel meer
 • Voeg foto’s, aantekeningen en pencasts toe aan je notities
 • Maak PDF’s of andere informatie die je eenvoudig kunt delen met andere middels gebruik van je Livescribe+ mobile app

Livescribe+ app

Met de Livescribe+ app kun je je handgeschreven notities bekijken. Deze is alleen beschikbaar voor iOS 8 en nieuwer en Android KitKat (v4.4.2) en nieuwer (vanwege het gebruik van Bluetooth 4).

De app laat zien welke notities je hebt gemaakt, maar doet dat niet realtime. Er is een vertraging van een paar seconden voordat de tekst in de app verschijnt. Heb je je tablet of smartphone niet bij de hand, dan kun je ook later de notities synchroniseren.

De Livescribe 3 kan tot 2GB aan notities bevatten, ongeveer 20.000 paginaā€™s. De handgeschreven teksten kun je vervolgens weer naar getypte tekst laten omzetten. Daarna hoef je ze alleen nog maar een laatste nabewerking te doen, bijvoorbeeld een iets andere opmaak of het corrigeren van een tekstherkenningsfoutje.

Met de notities kun je vervolgens herinneringen, afspraken, contactinfo en andere items maken die je in iOS en Android weer gebruikt. Notities kun je voorzien van tags, om ze later makkelijk te kunnen herkennen. Ook kun je bepaalde notities als favoriet markeren of voorzien van een vlaggetje, als je er later nog eens naar moet kijken.

De pencasts zijn redelijk uniek voor Livescribe. Er zijn wel digitale pennen die notities kunnen omzetten en er zijn ook audiorecorders die een vergadering kunnen opnemen, maar de Livescribe-pen kan allebei en stemt ze ook qua tijdstip op elkaar af. De pencasts kun je delen vanuit de app, maar de ontvanger zal wel de gratis Livescribe+ app moeten hebben.

Verder herkent Livescribe+ telefoonnummers en URLā€™s, die vervolgens interactief worden: je kunt erop tappen om een nummer te bellen of een link te openen.

Voordelen van de Livescribe 3 Smartpen:

 • Je mobiele metgezel overal je notities digitaal
 • Zet je woorden om in acties
 • Koppelt gesproken woord aan handgeschreven notities
 • Geluidsfragmenten zijn direct te beluisteren

De Livescribe 3 Smartpen is ideaal voor:

 • De mobiele werker
 • De manager die zijn woorden direct in acties wil omzetten
 • Direct zijn informatie met andere wil delen

Winkelmand