Home / Livescribe Connect

Eenvoudig notities en audio versturen naar iedereen en overal door een klik op papier. Livescribe Connect voor uw smartpen maakt het delen van informatie uiterst simpel.

Teken een lijn op papier en geef de instructie “Zend”, tip de pagina’s die u wilt verzenden en automatisch worden uw notities met audio verstuurd als een interactieve audio PDF ook wel pencast genoemd. Verstuur en deel uw informatie met anderen met Livescribe Connect. Verstuur op simpele wijze notities en gesprekken naar mensen en toepassingen zoals Evernote, Microsoft OneNote, Facebook, Desktop of uw mobiel vanaf papier. Via de app store van Livescribe is het ook mogelijk om een upgrade naar Premium te doen. Dan krijgt u Google Docs en Email functionaliteit erbij.

Versturen

Verstuur pencasts naar programma’s als Email, Facebook, Google Docs, Evernote of naar uw mobiele telefoon. U kunt ook via de Livescribe Desktop deze programma’s toesturen door de gewenste pagina’s te slepen naar de gewenste optie.

Delen

Met Livescribe Connect en de smartpen kunt u op eenvoudige wijze notities delen met anderen en snel een interactief bericht versturen naar vrienden vanaf papier.

Winkelmand