Lamy x Neo lab smartpen digitaal notitieblok
NIEUW

LAMY Ncode Digital Paper Notebook

29,95 24,75 excl. btw

De nieuwe LAMY safari all black ncode brengt het analoge schrijven in een notitieboek samen met de oneindige mogelijkheden van het digitale schrijven. In samenwerking met Lamy lanceert het Koreaanse technologiebedrijf NeoLAB Convergence een gloednieuw schrijfsysteem.

Dit notitieboek is A5 formaat en heeft 192 pagina’s van 80 grams bleed-proof en zuurvrij papier. Het ivoorkleurig papier heeft lichtgrijze stippellijnen, 8 uitscheurbare pagina’s, 2 bladwijzerlinten, een zak aan de binnenkant van de achteromslag. De elastiek om het notitieboek te sluiten en de houder voor de Lamy safari all black ncode zorgt ervoor dat het notitieboek altijd makkelijk mee te nemen is.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: NC-P0217A Categorieën: , , , Tag:
  • Gratis verzending in Nederland
  • Voor 16.00 uur morgen in huis.
  • Persoonlijk advies
  • Beste pennen webshop van Nederland

LAMY safari all black ncode

Als we snel een paar gedachten willen vastleggen, vinden we dit intuïtief het gemakkelijkst om dit met de hand te doen met een pen. Want handgeschreven notities, aantekeningen en schetsen zijn de beste manier om onze ideeën vast te leggen, te verwerken wat we hebben meegemaakt en dit ook te begrijpen.

De LAMY safari all black ncode combineert beide werelden en maakte daar één enkel schrijfinstrument van. De voordelen van analoog schrijven op papier zijn gecombineerd met alle mogelijkheden van digitale opslag en verwerking.

Met de LAMY safari all black ncode, het bijpassende LAMY digitale papieren notitieboekje en de talrijke functies van de Neo Studio App, is het gemakkelijk om op papier te schrijven, je handgeschreven materiaal gelijktijdig te digitaliseren en vervolgens te bewerken zoals je wilt.

 

LAMY digitaal papieren notitieboek

Het digitale LAMY-papier wordt geleverd met NeoLAB’s eigen ncode-technologie. Elke streek die op de pagina wordt gemaakt, wordt opgeslagen in de NEO Studio App. Hierdoor krijg je een complete digitale kopie van het notitieboek met alle opties die je nodig zou kunnen hebben om in de toekomst aan die tekst te werken.

Codes
Elke pagina bevat een klein patroon wat nauwelijks zichtbaar is voor het blote oog. Deze codes bevatten informatie die uniek is voor elke pagina, inclusief de positie van de pen. De Neo LAB ncode-sensor leest de codes van het lege oppervlak. De processor in de slimme pen voert de complexe wiskundige berekening uit om de penpositie op de pagina te lokaliseren.

Papiercontroller
Met de handige papiercontroller kan eenvoudig en direct lijndikte of kleur worden geselecteerd voor de digitaal opgeslagen versie. Zo kun je meteen al kopjes en belangrijke woorden een andere kleur of dikte geven zodat je dat niet meer in de app hoeft te doen! De ideale oplossing om in de creatieve flow te blijven zonder de pen neer te leggen.

Lees hier wat je allemaal kunt met de Neo Studio App.

Toon meer

Afmeting in cm:

Notitieboek 14,5 x 21 cm

Digitale pennen:

LAMY, NeoLAB

Koppeling met:

Apparaten met Bluetooth®, De meeste smartphones en tablets met Android 5.0 of later, E-mail, Facebook, Google Drive, iOS 8 of hoger, Windows, Mac, Neo Studio, Share optie uit de app

Papiergebruik:

A5 formaat, Neo Smartpen papier

Inhoud:

LAMY digitaal notitieboek (192 blz)

Alternatieven