Digitale pen van Lamy en Neo in het zwart met digitaal notitieblok
NIEUW

LAMY Safari All Black Ncode – Digital Writing Set

149,00 123,14 excl. btw

De nieuwe LAMY safari all black ncode brengt het analoge schrijven in een notitieboek samen met de oneindige mogelijkheden van het digitale schrijven. In samenwerking met Lamy lanceert het Koreaanse technologiebedrijf NeoLAB Convergence een gloednieuw schrijfsysteem.

Met de LAMY safari all black ncode, het bijpassende LAMY digitale papieren notitieboekje en de talrijke functies van de Neo Studio App, is het gemakkelijk om op papier te schrijven, je handgeschreven materiaal gelijktijdig te digitaliseren en vervolgens te bewerken zoals je wilt.

De set bevat de slimme pen LAMY safari all black ncode inclusief USB oplaadkabel en het bijbehorende LAMY digitale papieren notitieboek.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: NWP-F80-NC-PK-BK Categorieën: , , ,
  • Gratis verzending in Nederland
  • Voor 15.00 uur morgen in huis.
  • Persoonlijk advies
  • Beste pennen webshop van Nederland

De LAMY Safari All Black Ncode Smartpen

Als we snel een paar gedachten willen vastleggen, vinden we dit intuïtief het gemakkelijkst om dit met de hand te doen met een pen. Want handgeschreven notities, aantekeningen en schetsen zijn de beste manier om onze ideeën vast te leggen, te verwerken wat we hebben meegemaakt en dit ook te begrijpen.

De LAMY safari all black ncode combineert beide werelden en maakte daar één enkel schrijfinstrument van. De voordelen van analoog schrijven op papier zijn gecombineerd met alle mogelijkheden van digitale opslag en verwerking.

De LAMY Safari All Black Ncode is gebaseerd op de succesvolle designklassieker LAMY safari all black rollerball met zijn bewezen ergonomische grip voor moeiteloos schrijven en de kenmerkende, robuuste clip om het schrijfinstrument veilig te houden. De LAMY M 21 en NEO Smartpen balpenvullingen zijn geschikt voor deze pen.

De pen is uitgerust met de door NeoLAB ontwikkelde ncode-technologie. In de online modus is de pen verbonden via Bluetooth met de Neo Studio App. Alles wat wordt opgeschreven wordt in real time verzonden en is daardoor direct zichtbaar op het verbonden apparaat. In de offline modus is de pen niet aangesloten met de app. Maar alle woorden, schetsen en tekeningen worden ook opgeslagen in de pen zelf. Er is dus altijd een digitale kopie van al je notities.


Functionaliteiten van de LAMY Safari All Black Ncode smartpen

Ncode-sensor
De opto-elektronische sensor leest het ncode-patroon dat is afgedrukt op het papier van het LAMY digitale notitieboek en herkent handgeschreven tekst en pagina’s. De NeoLAB ncode-sensor leest de codes van het lege oppervlak. De processor in de smartpen voert de complexe wiskundige berekeningen uit om de penpositie op de pagina te lokaliseren.

 

 

 

 

 

 

Led scherm
Waar het kijkvenster van de normale LAMY safari vulpen laat zien hoeveel inkt er nog in de cartridge zit, geeft de LAMY safari all black ncode hier de laadstatus weer. Zo weet je precies wanneer je de pen weer moet opladen.

Micro-USB-poort
Het schrijfsysteem van Lamy en NeoLAB is ontworpen om perfect te passen bij uw eigen levensstijl. Een volledige lading met behulp van een micro-USB-kabel maakt 11 uur non-stop schrijven mogelijk.

 

LAMY digitaal papieren notitieboek

Het digitale LAMY-papier wordt geleverd met NeoLAB’s eigen ncode-technologie. Elke streek die op de pagina wordt gemaakt, wordt opgeslagen in de NEO Studio App. Hierdoor krijg je een complete digitale kopie van het notitieboek met alle opties die je nodig zou kunnen hebben om in de toekomst aan die tekst te werken.

Dit notitieboek is A5 formaat en heeft 192 pagina’s van 80 grams bleed-proof en zuurvrij papier. Het ivoorkleurig papier heeft lichtgrijze stippellijnen, 8 uitscheurbare pagina’s, 2 bladwijzerlinten, een zak aan de binnenkant van de achteromslag. De elastiek om het notitieboek te sluiten en de houder voor de Lamy safari all black ncode zorgt ervoor dat het notitieboek altijd makkelijk mee te nemen is.

De Lamy safari all black ncode kan ook gebruikt worden op alle NeoLab schrijfboekjes.

 

 

Codes
Elke pagina bevat een klein patroon wat nauwelijks zichtbaar is voor het blote oog. Deze codes bevatten informatie die uniek is voor elke pagina, inclusief de positie van de pen. De Neo LAB ncode-sensor leest de codes van het lege oppervlak. De processor in de slimme pen voert de complexe wiskundige berekening uit om de penpositie op de pagina te lokaliseren.

Papiercontroller
Met de handige papiercontroller kan eenvoudig en direct lijndikte of kleur worden geselecteerd voor de digitaal opgeslagen versie. Zo kun je meteen al kopjes en belangrijke woorden een andere kleur of dikte geven zodat je dat niet meer in de app hoeft te doen! De ideale oplossing om in de creatieve flow te blijven zonder de pen neer te leggen.

Lees hier wat je allemaal kunt met de Neo Studio App.


Afmeting in cm:

Notitieboek 14,5 x 21 cm

Digitale pennen:

LAMY, NeoLAB

Koppeling met:

Apparaten met Bluetooth®, De meeste smartphones en tablets met Android 5.0 of later, E-mail, Facebook, Google Drive, iOS 8 of hoger, Windows, Mac, Neo Studio, Share optie uit de app

Papiergebruik:

A5 formaat, Neo Smartpen papier

Tijdsduur:

11 uur

Inhoud:

LAMY digitaal notitieboek (192 blz), LAMY safari all black ncode smartpen, USB oplaadkabel

Geschikt voor:

Vullingen voor de Neo, Dimo, Moleskine en NewYes Smartpen

Alternatieven