Planner medium White and blackPlanner medium White and black
NIEUW

Medium Agenda Planner 2021 (White/Black)

22,95

Schrijven op een papieren planner die direct synchroniseert met Google, iCal en Outlook en meer? Het kan!

Met gratis op pocketformaat mini planner 2021.

De Medium planner 2021 werkt met alle Neo Smartpennen van recentere datum en met uitzondering van de Neo Dimo!
Heb je liever een groter formaat? Dat kan! Vind hier de Big planner 2021.

Wissen
Vergelijk
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , ,
 • Gratis verzending in Nederland
 • Voor 17.00 uur morgen in huis.
 • Persoonlijk advies
 • Beste pennen webshop van Nederland

Agenda voor de digitale smartpen.

1. Ons verhaal

1.1 Analoog en digitaal hebben beide hun sterke punten

Als het gaat om een ​​traditionele papieren planner, dit is de natuurlijke manier om de dagen, weken of maanden te plannen. Het is onnodig te zeggen dat digitaal veelzijdig is, het houdt namens jou de planning bij. Hier zijn de top 5 punten waarvan je zowel digitaal als op papier van profiteert.

We hebben gewerkt aan een oplossing om van beide kanten te profiteren, en we noemen het “slimme agenda”. Het is ons 4e jaar dat we een slimme agenda maken. Wat betekent dat de agenda al 4 jaar is uitgewerkt om betere ervaringen te bieden aan diegenen die willen genieten van het schrijven op papier met digitale gemakken.

2. Analoog gemixt met digitaal

Met deze bijzondere agenda kan je direct zowel op papier als digitaal jouw afspraken noteren. Dit werkt alleen met een Neo Smartpen en synchronisatie met de Neo Studio app.
Hierdoor wordt het schrijven overgebracht naar Neo Studio, en zal het de afspraken in de agenda synchroniseren met de aangewezen digitale agenda, zoals iCal, Google of Outlook.

 

3.1 Analoog de digitale wereld bedienen

Je zult een van de onderstaande pictogrammen in de planner tegenkomen, dit is wat we “PUI-Paper User Interface” noemden. Het is een pictogram dat een vooraf gedefinieerde actie activeert.

In dit plannersysteem worden 5 PUI’s geïntroduceerd die het gebruik van de planner in het digitale tijdperk verrijken.

3.2 Schrijf op papier met magische resultaten

Door ons uitgebreide gebruikers interview realiseerden we ons dat mensen selectief een aantal van zijn of haar agenda-evenementen naar digitaal willen sturen.
Hier is hoe de dagelijkse planner omging met de papieren privacy.

Als u het evenement digitaal wilt verzenden, kun je het kalenderpictogram aanvinken. het zal op magische wijze op je digitale agenda staan.

3.3 Laten we jullie op de hoogte houden

Het synchroniseren van de digitale agenda’s is niet het enige dat je met dit systeem kunt doen. Vink het deel pictogram aan om uw evenement naar je familie en vrienden te sturen.

3.4 Deel uw idee

De planner heeft tal van pagina’s waar je je gedachten en ideeën kunt vastleggen.

Een memo pagina is in vieren verdeeld en elke sectie kan worden gescheiden en gedeeld met jouw favoriete bestemming.

3.5 Instant Google zoekopdracht

Tijdens onze gebruikers interviews en analyses hebben we ons gerealiseerd dat veel mensen de pen gebruiken terwijl de pen is verbonden met de app; Neo Studio. Ze gebruiken een telefoon om hun papier te spiegelen. Daarom hebben we besloten functies toe te voegen die hen helpen zich op hun werk te concentreren.

Als je je eigen ideeën- of co-creatie sessie hebt met de teamgenoten, heb je waarschijnlijk de pen in je vingers en schrijf je iets op. Ineens, als je iets op internet wilt zoeken, moet je heen en weer schakelen tussen de app.
We dachten wat als we een pictogram zouden toevoegen dat ertoe leidt dat Google Zoeken verschijnt. Voila, dit is de sneltoets naar Google Zoeken.

3.6Hashtag om beter te organiseren

Op dezelfde manier kun je ook het Hashtags-menu van Neo Studio oproepen.

3. Plan en beheers op je eigen manier

3.1 Plan je maanden

Hier is hoe de maandelijkse pagina eruit ziet. We voegen speciale functies toe aan elk onderdeel van de maandelijkse lay-out. Je kunt zelfs de hele maand de planning delen.

3.2 Plan je weken

We hebben veel tijd besteed aan het ontwerpen van deze wekelijkse lay-out die bevat;

 • Wekelijkse doeltracker
 • Kalenderevenement – 3 slots voor elke dag.
 • Memo gebied

Zoals je kunt zien, zie je de hele week in één keer als de planner wordt geopend. Er zijn veel controlepunten waar je het digitaal uitvoerbaar kunt maken. Bovendien geeft een groot deel van de memo ruimte je een dagelijkse memo in jouw wekelijkse spread.

3.3 Ga om met uw gedachten en ideeën

De ideeën komen met elke kennisgeving. Pen en papier zijn de beste hulpmiddelen om de gedachten en ideeën vast te leggen. We hebben vier soorten memo lay-outs voorbereid om aan dat verzoek te voldoen.

4. Doe het op jouw manier

 

Als je op deze planner schrijft, maakt je een softcopy van de planner op de telefoon. Omdat het digitaal gereconstrueerd is, wordt het nu

 • Doorzoekbaar
 • Organiseerbaar op hashtags of bladwijzer
 • Deelbaar
 • Bewerkbaar

Hier de functies die digitaal beschikbaar zijn.

 

5. Wie gebruiken deze speciale agenda?

Degene die een digitale detox nodig hebben

Als je problemen hebt met het onthouden van jouw schema’s, is het tijd voor digitale detox. Het is bewezen dat het opschrijven van aantekeningen je helpt om het beter te onthouden. Maar er is meer aan de hand. Met de hand schrijven zorgt ervoor dat we onze plannen en taken beter formuleren.

Hen die een geheugensteuntje nodig hebben.

Wanneer je in de agenda schrijft zal de koppeling ervoor zorgen dat je het ook op je mobiele telefoon ziet. Wanneer je notificaties inschakelt zal je nooit meer jouw aankomende taken vergeten.

Mensen met autisme, ADHD, ADD of Dyslexie.

Mensen met ADHD en Autisme zijn vaak best vergeetachtig. Dingen inplannen en het naleven van deze plannen kan nog best moeilijk zijn. Door middel van schrijven en het inschakelen van notificaties zorg je ervoor dat je nooit meer een taak vergeet. Zelfs als je ADHD of autisme hebt.

Liefhebbers van papieren planners

Je kunt de manier van opschrijven op de planner behouden, wij kunnen voor jou een digitaal gemak toevoegen.


Inhoud:

Doel en memo pagina's (wekelijks), Formaat A5 (148 x210mm), Gratis op pocket formaat mini planner, Maandelijkse management pagina's, Medium planner 2021, Notitie pagina's (blanco en ruitjes)

Gebruik van:

Speciaalpapier (dotforms)

Ideaal voor:

Agenda, notities, Planning

Koppeling met:

Google agenda, iCal, Outlook

Papierformaat:

A5

Opdruk papier:

Blanco, Lijntjes, Ruitjes

Smartpen:

Neo Smartpen M1, M1+ en N2

Techniek:

NCode™ technology

Techn Specs:

176 pagina's, A5 (148 x 210 mm), Delen van agenda met collega's of vrienden, Delen van specifieke pagina's, Hashtag gebruik voor een betere organisatie, Speciaal papier Ncoded (dotforms), Synchronisatie met kalender apps: Google agenda, iCal en Outlook), Web link (bv zoeken in Google)