Moleskine Paper Tablet Red 1 Pen+
Moleskine Paper Tablet Red 1 open
Moleskine Paper Tablet Red 1 notitieboek
Moleskine Paper Tablet Red 1 buitenkant
Moleskine Paper Tablet Red 1 insteekvak
SALE
SALE
SALE

Moleskine Dotted Paper Tablet Red N°1

32,95 27,23 excl. btw

De Paper Tablet Red N°1 van Moleskine werkt in combinatie met de Neo, Dimo en Moleskine Smartpennen. Dit notitieboek is voorzien van NCode™ technology van NeoLAB Convergence, waardoor handgeschreven teksten of tekeningen digitaal kunnen worden opgeslagen.

Dit papier bevat stippen, net zoals een Bullet Journal. Indien je liever op strepen schrijft raden wij onder andere de Moleskine Paper Tablet Black met Lijntjes aan.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: MPTR-1 Categorieën: , , , , Tag:
  • Gratis verzending in Nederland
  • Voor 16.00 uur morgen in huis.
  • Persoonlijk advies
  • Beste pennen webshop van Nederland

Een notitieboek met een uniek ontwerp en afgeronde pagina’s dat er voor zorgt dat dit notitieboek er uit ziet als een digitale tablet, voorzien van dik en stevig 100 grams papier, een perfecte basis voor het schrijven en schetsen.

De Paper Tablet gebruikt de onzichtbare NCode™ technology van NeoLAB Convergence, verwerkt op elke pagina, die er voor zorgt dat de geschreven notities en tekeningen eenvoudig worden gedigitaliseerd en direct zichtbaar kunnen zijn op het scherm van de smartphone of tablet.

Je kunt de onderweg gemaakte notities en tekeningen, eventueel voorzien van audio, digitaliseren, bewerken, organiseren en delen en ze bovendien naadloos integreren van papier naar de cloud.

Inclusief instructiemap.

De geschiedenis van Moleskine staat binnen in het notitieboek beschreven.

De Paper Tablet RED N°1 is zowel geschikt voor de Neo, Dimo als de Moleskine Smartpennen.

Toon meer

Inhoud:

1 uniek notitieboek, 176 bladzijden per notitieboek, Afmeting 130mm x 210mm puntjespapier (dotforms) met punten op lijnhoogte, Genummerde pagina's inclusief de Neo Notes emailfunctie, Kaft kleur: rood, Lint bladwijzer, Stevige journalkaft met ronde hoeken en een elastische sluitband, Uitklapbaar binnenvak

Gebruik van:

Speciaalpapier (dotforms)

Ideaal voor:

doceren, interviews, notities, notuleren, Ontwerpen, Tekenen, wiskunde

Koppeling met:

E-mail

Papierformaat:

Journal

Opdruk papier:

Dots-Puntjes

Techn Specs:

176 bladzijden per notitieboek, Afmeting 130mm x 210mm, EAN: 8055002855167, Speciaal papier Ncoded (dotforms), Werkt allen in combinatie met de Neo, Dimo en Moleskine Smartpennen, Zuurvrij papier

Smartpen:

Dimo Smartpen, Moleskine Pen + Smartpen, Neo Smartpen M1, M1+ en N2

Techniek:

NCode™ technology

Alternatieven