Moleskine Pen+ EllipseMoleskine Pen+ Ellipse

Moleskine Pen+ Ellipse

199,00 189,00 156,20 excl. btw

Eenvoudig in gebruik en plezierig om te gebruiken de Moleskine Pen+ Ellipse. Deze smartpen combineert het schrijven van je notities met alle voordelen van een onbeperkte creativiteit.

 

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: IMSMPENBK Categorieën: , ,
  • Gratis verzending in Nederland
  • Voor 17.00 uur morgen in huis.
  • Persoonlijk advies
  • Beste pennen webshop van Nederland

Moleskine Pen+ Ellipse

De Moleskine Pen + Ellipse is voorzien van een clip die bevestig kan worden aan de Moleskine Papertablets en het Moleskine notitieboek waardoor de pen direct beschikbaar om alles digitaal vast te leggen als de ideëen komen opborrelen. De vorm van de clip is geïnspireerd door dezelfde rechthoekige vorm terwijl de gebogen dwarsdoorsnede overeenkomt met de afgeronde randen van de Paper Tablet.


Moleskine Ellipse slim ontwerpEen nieuw slim ontwerp

De Pen+ Ellipse is ontworpen in lijn met de Moleskine stijl voorzien van het rechthoekige silhouet zoals dat van de Moleskine klassieke pennen met afgeronde zachte randen en met een knipoog naar het iconische ontwerp van de tijdloze zwarte notitieboeken. De pendop, met een hedendaags ontwerp, combineert de functionaliteit met een slim gemaakte clip om deze te bevestigen aan de kaft van Moleskine notitieboeken.

 


Ncoded Technology

Ncoded technology

De Moleskine Pen+ Ellipse werkt in combinatie met de Paper Tablets en Moleskine notitieboeken. Het Moleskine notitieboek gebruikt de onzichtbare NCode™ technology van NeoLAB Convergence, verwerkt op elke pagina, die er voor zorgt dat de geschreven notities en tekeningen eenvoudig worden gedigitaliseerd en direct zichtbaar kunnen zijn op het scherm van de smartphone of tablet.

De gratis Moleskine Notes App voor iPhone gebruikers en de Neo Notes App voor de Android gebruikers, die er voor zorgen dat de notities en tekeningen worden opgeslagen. Vanuit de app kun je de informatie delen, bewerken, exporteren en eenvoudig opzoeken.


Moleskine Notes App

Moleskine Notes appDe Moleskine Notes App / Neo Notes is de perfecte aanvulling voor de PaperTablet.

De plaats om de notities digitaal te bewaren, te vinden, te bewerken en te delen met anderen. Wanneer je de Pen+ Ellipse gebruikt om te schrijven of te tekenen worden deze simultaan vastgelegd en ingelezen in de App. In de App kun je voor het organiseren van je ideeën gebruik maken van tags (labels). Bewerk of highlight je notities met kleur.

Synchroniseer de gegevens met Google drive, Evernote  of de OneNote cloud om er zeker van te zijn dat je overal de aantekeningen tot je beschikking hebt.

Je kunt ook de handgeschreven teksten koppelen met audio-opname die je tijdens het maken van de aantekeningen hebt gehoord. Deze kun je dan via de app afspelen synchroon met de betreffende aantekening.

Inhoud

1 inktvulling voor de pen, Moleskine Pen+ Ellipse Smartpen, Moleskine Notes app voor iOS en Neo Notes app voor Android (Gratis download), Moleskine voor Windows 10 (Gratis download), USB-kabel voor opladen van de Smartpen, Volant XS Starter mini Journal

Audio

Audio opname aanwezig, Audio opslag op device

Tekstomzetting

Tekst naar word, Tekstomzetting

Opslag gegevens

1.000 pagina's op de pen, Opslag Android devices, Opslag op iPad, iPhone, iPad mini

Ideaal voor

Audio opname, doceren, interviews, notities, notuleren, Ontwerpen, Presenteren, rekenen, Tekenen, Verwerken getypte tekst, wiskunde

Koppeling met apps

Adobe Creative Cloud, Evernote, Google drive, OneNote

Papiergebruik

Dotforms, Paper Tablet Moleskine

Te versturen formaat

Getypte tekst, Microsoft PowerPoint, Microsoft tekst en diagrammen, Microsoft Word getypte tekst, PDF, PNG, SVG

Besturingssysteem

Android KitKat (v4.4.2), Bluetooth® Smart Ready iOS 7 of nieuwer, iPad mini iPod touch® 5de generaties of nieuwer, iPad® 3de generatie of nieuwer, iPhone® 4S of nieuwer

Techn Specs

Afmeting: Lengte 155 mm Breedte 9,6 mm (zonder pendop), Batterij : Li-Polymer / 3.7V (Vol opgeladen 2 uur), CPU: Dual ARM9 Application Processor, Display : Dot-LED Indicator (Full color), Gebruiksduur : Bij constant gebruik 5 uur / Normaal gebruik (3 dagen) / Standby (125 dagen), Gewicht: 19,85 gram (zonder pendop), Kleur : zwart, OS : Android Jelly Bean 4.1.2 of hoger / iOS 7.1 of hoger (iPhone 5 of hoger) / Windows 10, Pen tip type : Standard D1 type, Audio: Opnemen en terugspelen gaat via aangesloten device, Camera: High speed infrarood camera, Connectivity: USB 2.0 (Micro USB) / Bluetooth 4.0, Opladen: Verbinden met je computer met micro-USB kabel, Vereist Bluetooth Connectivity : Android Bluetooth 2.1 of hoger / iOS Bluetooth 4.0 LE


Alternatieven