Neo Smartpennen Bundel
M1+BLACK -NEO
M1+Navy
M1+Grey
Neo Smartpen N2 Titan Black
Neo Smartpen M1 Navy

NeoLAB Smartpennen

129,95

De smartpennen van Neolab kunnen geschreven gemakkelijk omzetten in getypt. Ook zet het jouw notities om in een digitaal format, en kunnen de smartpennen audio opnemen en koppelen aan de tekst. Dat is pas een slimme pen!

Artikelnummer: Neo-BUN-01 Categorieën: ,
  • Gratis verzending in Nederland
  • Voor 16.00 uur morgen in huis.
  • Persoonlijk advies
  • Beste pennen webshop van Nederland

De NeoLAB Smartpennen in het kort.

Wat kunnen de Smartpennen van Neo eigenlijk?

NeoLAB Convergence heeft de Neo Smartpen ontwikkeld om de kloof tussen papier en digitaal te overbruggen. Elk detail van de Neo Smartpen is ontworpen om een naadloze overgang te bieden van jouw eerdere ervaring met een traditionele pen. Hierdoor heb je het gevoel alsof je een reguliere balpen vasthebt.

De Neo Smartpen werkt in combinatie met N notebooks en de Neo Notes app. Deze producten zorgen ervoor dat hetgeen wat jij schrijft of tekent op papier direct doorgestuurd word naar de digitale wereld. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar NeoLAB heeft zijn producten zo ontworpen dat jij minimaal werk hoeft te doen om jouw Smartpen te kunnen gebruiken.

Een smartpen werkt heel erg simpel. Je pakt hem op, drukt op de knop en begint te schrijven op Ncoded papier. Ncoded papier lijkt op regulier papier, echter zitten hier kleine grijze markeringen op. Deze grijze markeringen zijn bijna onzichtbaar, en zorgen er voor dat jouw Neo Smartpen weet waar jij schrijft, op welk notitieboek jij schrijft en op welke bladzijde jij bent.

Om de notities digitaal op te slaan heb je de Neo Notes of Neo Studio app nodig. De Neo Notes of Neo Studio app hoeft niet geopend te zijn tijdens het schrijven. De Neo Smartpen kan namelijk tot 1000 pagina’s aan geschreven tekst opslaan. Wanneer je later de Neo Notes app aanzet wordt de informatie van je pen automatisch gesynchroniseerd met de Neo Notes of Neo Studio app. Wanneer je de Neo Notes app open hebt staan op je smartphone of tablet dan kan jouw Neo Smartpen audio opnemen. Deze audio word vervolgens gekoppeld aan je geschreven teksten. Zo vergeet je niets meer van je gesprekken of vergaderingen.

Sommige NCoded schriften en boeken hebben speciale functies, zoals het e-mail icoontje. Hiermee kan je met een tik op het papier jouw geschreven tekst als e-mailbijlage sturen. Of kies een papieren agenda, die je kan koppelen met iCalendar, Google Agenda’s, Office 365, en nog veel meer. Hiermee heb je jouw agendapunten op zowel papier als mobiel. Handig!

Uiteraard zijn er nog meer functies die je kan gebruiken. Je kan hier meer over lezen in dit artikel.

 

De Neo Smartpen M1+

Een dunnere maar slimmere pen

De Neo M1+ is een dunnere en lichtere Smartpen dan de Neo N2. Het compacte en eenvoudige ontwerp van de Neo M1+ zorgt voor een probleemloze schrijfervaring. Ook bevat deze compacte pen alle Smartpen functionaliteiten die je gewend bent. De heldere kleurenvariaties geven een jong en trendy personaliteit.

De Neo M1+ is gemaakt van fiberglass materiaal. Dit zorgt voor een stevige body ter bescherming van externe schokken.

Neo Smartpen M1+ BlackNeo Smartpen M1+ NavyNeo Smartpen M1+ Gray

Langere gebruiksduur batterij dan de M1 en de N2.

De kwaliteit van de batterij is verbeterd waardoor men langer van de Smartpen functionaliteiten kan genieten.
Ook zonder batterij kan er normaal geschreven worden, maar dan wordt de tekst niet opgeslagen.

 

Batterij duur

Lees hier meer over de Neo Smartpen M1+


De Neo Smartpen M1

Eenvoudig en casual ontwerp

Het compacte en eenvoudige ontwerp van de Neo Smartpen M1 geeft een probleemloze schrijfervaring als nog niet eerder ervaren. Heldere kleurenvariaties geven een jong en trendy personality.

De Neo Smartpen M1 bevat dezelfde functies als de Neo N2 en de Neo M1+. Het grootste verschil ligt in de batterijduur; deze is kortder dan de batterijduur van de Neo M1+.

Neo Smartpen M1+ Black
Neo Smartpen M1+ Navy
Neo Smartpen M1+ Gray

De Neo Smartpen N2

De Neo N2 ligt comfortabel in de hand, en heeft een ergonomische grip.

De Neo N2 heeft een aluminium afwerking. Dit geeft de pen hoge durabiliteit en een luxueus en zakelijk design.

De Neo N2 komt in de kleuren Titan Black en Silver White.

Lees hier meer over de Neo Smartpen N2


De Smartpennen van NeoLAB werken alleen met speciaal Ncoded papier.

Zoek je bijpassend Ncoded papier, schriften, en notitieboeken?
Je vind deze producten hier.
Toon meer

Digitale pennen:

NeoLAB