Home / Pennen / NEO M1(+) en N2

NEO M1(+) en N2

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de Neo M1(+) en de N2 Smartpen.
Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we  een toelichting over geven:


AUDIO


Audio

Met de  Neo Smartpen M1(+) en de N2 kan in combinatie met een smartphone of tablet (iOS of Android) de audio vastgelegd worden. Deze audio wordt gekoppeld aan de geschreven tekst, zodat men achteraf door het geschreven woord aan te klikken direct kan beluisteren wat er gezegd werd toen men deze tekst schreef.


Audio opslag op het device

De audio, die tijdens het schrijven met de Neo Smartpen M1(+) en de N2 wordt gehoord, wordt opgeslagen op de smartphone of tablet (iOS of Android)


TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting

Geschreven teksten kunnen, nadat deze zijn ingelezen in de Neo Notes app, worden omgezet naar getypte tekst. Dit gebeurt met het programma Myscript waarbij gewerkt wordt met een gemiddeld handschrift.


Teksten naar Ms Word

De geschreven teksten omgezet naar getypt kunnen direct als DOCX document opgeslagen worden. Is Ms Word op het device / laptop aanwezig dan wordt Ms Word direct geopend. Op het moment van opslaan krijg je de keuze om het als tekening met tekst op te slaan of  als puur tekstdocument. Het opslaan in Ms OneNote als geschreven en getypte tekst en als tekst naar  Ms PowerPoint zit bij het keuzemenu.


Tekstomzetting per pagina

De ingelezen pagina´s in de Neo Notes app kunnen per pagina of meerdere pagina´s worden omgezet naar getypte tekst


KLEUR/SCHRIJFDIKTE


Tekst met kleur

Teksten of tekeningen kunnen digitaal in elk gewenste kleur in de Neo Notes app worden weergegeven of aangepast.


Teksten markeren met een kleur

Het highlighten van geschreven teksten kunnen in het Edit onderdeel in elke kleur worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan binnen de Edit functie worden uitgevoerd


Instellen schrijfkleur

In de Neo Notes app kan men aangeven welke kleur digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. De smartpen geeft aan, middels het led lampje, met welke kleur men schrijft.


Instellen schrijfdikte

In de Neo Notes app kan men aangeven met welke schrijfdikte digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. Er zijn 4 verschillende diktes in te stellen.


TE VERSTUREN FORMAAT


Versturen in PNG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Neo Notes app kan deze informatie in PNG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in JPEG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Neo Notes app kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen PDF formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Neo Notes app kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in SVG formaat

Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in SVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.


Versturen in ASVG formaat

Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in ASVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.


Versturen in TXT formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Neo Notes app kan deze informatie in TXT formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen. De getypte teksten worden in een TXT bestand opgeslagen.


Versturen als getypte tekst

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Neo Notes app kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar Evernote of Word.


ACHTERGROND (IMAGES)


Versturen met originele achtergrond

Vanuit de Neo Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan de layout mee van het papier waarop geschreven is. Dus met lijntjes, ruitjes of blanco uitvoering.


Versturen met witte achtergrond

Vanuit de Neo Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan een witte achtergrond mee van het papier waarop geschreven is. Dus zonder lijntjes, ruitjes.


Versturen met transparante achtergrond

Vanuit de Neo Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan een transparante achtergrond (PNG) mee van het papier waarop geschreven is. Dus zonder lijntjes, ruitjes.


KOPPELING MET APPS


Directe koppeling met Evernote

In de Neo Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Evernote worden gesynchroniseerd.


Directe koppeling met Google Drive

In de Neo Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Google Drive worden gesynchroniseerd.  Daarnaast is er de mogelijkheid om alle informatie te back-upen naar Google Drive.


Directe koppeling met E-mail

Op het Neo Notes papier staat rechtsboven elke pagina een e-mail icoontje. Plaatst men een vinkje daarop dan start automatisch het email programma op de smartphone of tablet met de aangevinkte pagina als attachment.


Directe koppeling met Adobe Creative Cloud

In de Neo Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Adobe CC worden gesynchroniseerd.


Directe koppeling met OneNote

In de Neo Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Ms OneNote worden gesynchroniseerd.


VERWERKING


Verwerking via PC of MAC

Directe verwerking op de PC met Windows 10 d.m.v. de Neo Notes app. iOS volgt later.

Verwerking via smartphone /tablet

De verwerking van de geschreven teksten gaat via een smartphone of tablet (iOS of Android).


PAPIER GEBRUIK


Speciaal papier

De Neo M1(+) en N2 Smartpen werkt in combinatie met Ncoded papier. Dat is papier bedrukt met kleine nauwelijks zichtbare streepjes. In de pen zit een infrarood camera, die de op papier geschreven teksten of tekeningen vastlegt.


Neo schrijfpapier

De Neo M1(+) en N2 smartpennen werken allemaal op het Ncoded papier. Ook op de specifieke Moleskine Paper Tablet en N Moleskine notitieboek.


Zelf geprint Neo Ncoded papier

De gebruiker van de Neo M1(+) en N2  smartpen kan ook zelf het Neo Ncoded papier uitprinten. Er zijn vijf verschillende formaten beschikbaar: A4 lijntjes, A4 ruitjes, A4 met punten, A4 blanco en A4 landscape lijntjes. Men kan de PDF´s downloaden van onze website en printen.


Paper Tablet en N Moleskine notitieboek

De Neo M1(+) en N2 smartpen werkt op de specifieke Moleskine Paper Tablet en N Moleskine notitieboek.


SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Presenteren

Met de Neo M1(+) en N2 kunnen prima presentaties gegeven worden. Door de bluetooth verbinding van de smartpen  met de smartphone of tablet kan men schrijven op papier en dit direct op het scherm weergeven. De overdracht is direct zodat er geen vertraging zit in de weergave. Ook de mogelijkheid om te werken met kleur en schrijfdikte geven de presentatie een extra dimensie.


Schetsen

De Neo M1(+) en N2 Smartpen kan prima gebruikt worden voor het maken van schetsen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen.


Kalligrafie

De Neo M1(+) en N2 Smartpen kan prima gebruikt worden voor het kalligraferen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen.


Mindmappen

De Neo M1(+) en N2 Smartpen kan prima ingezet worden voor mindmappen.  Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen.


Aanmaak video

In de Neo Notes app voor Windows 10 kunnen via import via de Google manager video’s aangemaakt worden. Deze video bevat de geschreven teksten en de daarbij behorende audio.


Onbeperkt gebruik van tags (labels)

In de Neo Notes app kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van tags (labels). Op deze wijze kunnen direct de notities op professionele wijze georganiseerd worden.


Eigen notitieboeken

In de Neo Notes app kunnen onbeperkt eigen notitieboeken aangemaakt worden. Je kunt deze notitieboeken  voorzien van een eigen voorkant/foto. Uit de beschreven notitieboeken kun je elke gewenste pagina direct plaatsen en ordenen.


Winkelmand