Home / Pennen / Wacom Bamboo

Wacom Bamboo

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de Wacom Bamboo Slate en Folio smartpads. Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we een toelichting over geven:


TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting

Geschreven teksten kunnen nadat deze via Bluetooth zijn ingelezen in het device via de optie “Ink to Text” worden omgezet naar getypte tekst.


Tekstomzetting per pagina

De ingelezen pagina´s in InkSpace kunnen per pagina worden omgezet naar getypte tekst .


KLEUR/SCHRIJFDIKTE


Teksten markeren met een kleur

Het highlighten van geschreven teksten kunnen in Bamboo Paper in velen kleuren worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan worden uitgevoerd.


Instellen schrijfdikte

In Bamboo Paper kan men aangeven met welke schrijfdikte met een stylus digitaal kan wordt geschreven of getekend op het scherm. Er zijn 3 verschillende diktes in te stellen.


Instellen schrijfkleur

In Bamboo Paper kan men aangeven met welke schrijfkleur met een stylus digitaal kan wordt geschreven of getekend op het scherm. Er zijn diverse paletten.


TE VERSTUREN FORMAAT

Versturen in PNG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie in PNG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in JPEG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen PDF formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in SVG formaat

Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in SVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.


Versturen als getypte tekst

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar diverse op het device aanwezige apps.


Versturen als getypte tekst

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar diverse op het device aanwezige apps.


ACHTERGROND (IMAGES)


Versturen met witte achtergrond

Versturen met witte achtergrond is standaard, Papier layout wordt niet digitaal vastgelegd. Je kunt op elk soort papier schrijven.


Versturen met transparante achtergrond

Versturen met transparante achtergrond is aanwezig. Je kunt het het bestand versturen in PNG formaat.


VERWERKING


Verwerking via smartphone /tablet

Verwerking via smartphone of tablet.In inlezen van de geschreven informatie vind plaats via een device, iPad, iPhone, Android Smartphone of tablet. Deze overdracht gebeurt via een Bluetooth verbinding. Op het device wordt de geschreven informatie verder verwerkt.


PAPIER GEBRUIK

Gewoon papier

Geschikt voor Wacom Bamboo Slate en Folio.


SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Presenteren

Geschikt voor presenteren. De geschreven informatie is direct zichtbaar op het scherm. Presentatie schrijfkleur is zwart.


Schetsen

Geschikt voor schetsen. Schetsen op het scherm kan (Live modus) direct op het scherm worden getoond. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd. Schrijfkleur is zwart.


Kalligrafie

Geschikt voor kalligrafie. Kalligraveren op het scherm kan (Live modus) direct op het scherm worden getoond. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd. Schrijfkleur is zwart.


Aanmaak eigen notitieboeken.

Aanmaak eigen notitieboeken is aanwezig.


Winkelmand