Home / Pennenkiezer / Met welke achtergrond verstuur je informatie?

Versturen met verschillende achtergronden

Terug naar tabel

VERSTUREN MET ORIGINELE ACHTERGROND

Livescribe Echo SmartpenVersturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenVersturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Neo M1 en N2 SmartpenVersturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Moleskine Smartpen Pen+Versturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Royole RoWriteVersturen met orginele achtergrond aanwezig. Vanuit de Royole Rowrite app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan de layout die in de app is aangegeven. Er is een ruime keuze in diverse uitvoeringen.
Wacom Bamboo Slate en FolioVersturen met originele achtergrond niet aanwezig.

Versturen met verschillende achtergronden

Terug naar tabel

VERSTUREN MET WITTE ACHTERGROND

Livescribe Echo SmartpenVersturen met witte achtergrond niet aanwezig.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenVersturen met witte achtergrond niet aanwezig.
Neo M1 en N2 SmartpenVersturen met witte achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een witte achtergrond dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Moleskine Smartpen Pen+Versturen met witte achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een witte achtergrond dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Royole RoWriteVersturen met witte achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een witte achtergrond dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Wacom Bamboo Slate en FolioVersturen met witte achtergrond is standaard, Papier layout wordt niet digitaal vastgelegd. Je kunt op elk soort papier schrijven

Versturen met verschillende achtergronden

Terug naar tabel

VERSTUREN MET TRANSPARANTE ACHTERGROND

 

Livescribe Echo SmartpenVersturen met transparante achtergrond niet aanwezig.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenVersturen met transparante achtergrond niet aanwezig.
Neo M1 en N2 SmartpenVersturen met transparante achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een transparante achtergrond (PNG formaat) dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Moleskine Smartpen Pen+Versturen met transparante achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een transparante achtergrond (PNG formaat) dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Royole RoWriteVersturen met transparante achtergrond niet aanwezig.
Wacom Bamboo Slate en FolioVersturen met transparante achtergrond is aanwezig. Je kunt het het bestand versturen in PNG formaat.

Winkelmand