Home / Privé: Pennenkiezer / Royole RoWrite Digitaal Notitieblok

Informatie Royole RoWrite Pennenkiezer

Terug naar de Pennenkiezer

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de Royole RoWrite Digitaal Notitieblok.
Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we een toelichting over geven:

TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting

Geschreven teksten kunnen nadat deze zijn ingelezen in de Royole RoWrite app worden omgezet naar getypte tekst. Dit gebeurt met de Royole RoWrite app waarbij gewerkt wordt met een gemiddeld handschrift.


Tekstomzetting per pagina

De ingelezen pagina´s in de Royole RoWrite app kunnen per pagina worden omgezet naar getypte tekst, maar ook direct live op het scherm per geschreven tekst direct weergegeven worden


KLEUR/SCHRIJFDIKTE


Tekst met kleur

Teksten of tekeningen kunnen digitaal in elk gewenste kleur in de Royole RoWrite app worden weergegeven of aangepast.


Teksten markeren met een kleur

Het highlighten van geschreven teksten kunnen in elke kleur worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan direct worden uitgevoerd


Instellen schrijfkleur

In de Royole RoWrite app kan men aangeven met welk soort pen,Vulpen,Potlood, Highlighter of Verfkwast kan werken en met welke kleur digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft.


Instellen schrijfdikte

In de Royole RoWrite app kan men aangeven met welke schrijfdikte en met welke transparantie gewerkt kan worden die dan digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. Instellen van de schrijfdikte is van 1px tot 125px en de transparantie van 2% tot 100% 


TE VERSTUREN FORMAAT


Versturen in PNG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Royole RoWrite app kan deze informatie in PNG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in JPEG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Royole RoWrite app kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen PDF formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Royole RoWrite app kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in TXT formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Royole RoWrite app kan deze informatie in TXT formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen. De getypte teksten worden in een TXT bestand opgeslagen.


Versturen als getypte tekst

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de Royole RoWrite app kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar elke tekstverwerker.


ACHTERGROND (IMAGES)


Versturen met originele achtergrond
Vanuit de Royole RoWrite app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan de layout die in de app is aangegeven. Er is een ruime keuze in diverse uitvoeringen.


Versturen met witte achtergrond
Versturen met witte achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een witte achtergrond dus zonder de layout van het gebruikte papier.


VERWERKING


Verwerking via smartphone /tablet

De verwerking van de geschreven teksten gaat uitsluitend via een smartphone of tablet (iOS of Android). Dus directe verwerking via PC of Mac is niet mogelijk


PAPIER GEBRUIK


Gewoon papier

De Royole RoWrite werkt met gewoon papier op A5 formaat. Men kan gebruik maken van de originele RoWrite schrijfblokken verkrijgbaar in lijntjes, ruitjes en blanco. Maar ook kan eigen papier gebruikt worden.


SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Presenteren

Met de Royole RoWrite kunnen prima presentaties gegeven worden. Door de bluetooth verbinding van de RoWrite tablet met de smartphone of tablet kan men schrijven op gewoon papier en dit direct op het scherm weergeven. De overdracht is direct zodat er geen vertraging zit in de weergave. Ook de mogelijkheid om te werken met kleur en schrijfdikte geeft de presentatie een extra dimensie.


Schetsen

De Royole RoWrite kan prima gebruikt worden voor het maken van schetsen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze), instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen.


Kalligrafie[five_sixth_last]De Royole RoWrite kan prima gebruikt worden voor het kalligraferen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze), instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen. [/five_sixth_last]


Mindmappen

De Royole RoWrite kan prima ingezet worden voor mindmappen.  Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze),instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen.


Foto maken via de app

Met de Royole RoWrite app kunnen foto´s toegevoegd worden. Ook formulieren kunnen op deze wijze ingelezen worden, die dan vervolgens van handtekening of opmerkingen kunnen worden voorzien.


Aanmaak video

In de Royole RoWrite worden automatisch alle geschreven teksten of tekeningen als video vastgelegd. Deze video kan dan in een 10 seconden video of in een video van de werkelijk duur in MP4 formaat worden opgeslagen.


Winkelmand