Home / Pennenkiezer / Specifieke toepassingen en opties

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR PRESENTEREN

Livescribe Echo SmartpenNiet geschikt voor presenteren.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenGeschikt voor presenteren. Weergave op scherm is direct, echter geen kleur en schrijfdikte beschikbaar.
Neo M1 en N2 SmartpenGeschikt voor presenteren. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het geven van presentaties.Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden. Weergave op het scherm is direct
Moleskine Pen+ SmartpenGeschikt voor presenteren. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het geven van presentaties.Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden. Weergave op het scherm is direct
Royole RoWriteMet de Royole Rowrite kunnen prima presentaties gegeven worden. Door de bluetooth verbinding van de Rowrite tablet met de smartphone of tablet kan men schrijven op gewoon papier en dit direct op het scherm weergeven. De overdracht is direct zodat er geen vertraging zit in de weergave. Ook de mogelijkheid om te werken met kleur en schrijfdikte geeft de presentatie een extra dimensie. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en FolioGeschikt voor presenteren. Weergave op scherm is direct. Presentatie schrijfkleur is zwart

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR SCHETSEN

Livescribe Echo SmartpenNiet geschikt voor schetsen.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenNiet geschikt voor schetsen.
Neo M1 en N2 SmartpenGeschikt voor schetsen. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het maken van schetsen.
Moleskine Pen+ SmartpenGeschikt voor schetsen. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het maken van schetsen.
Royole RoWriteDe Royole Rowrite kan prima gebruikt worden voor het maken van schetsen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze), instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en FolioGeschikt voor schetsen. Weergave op scherm kan (Live modus) direct. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR KALLIGRAFIE

Livescribe Echo SmartpenNiet geschikt voor kalligrafie.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenNiet geschikt voor kalligrafie.
Neo M1 en N2 SmartpenGeschikt voor kalligrafie. Door gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het kalligrafie. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Moleskine Pen+ SmartpenGeschikt voor kalligrafie. Door gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het kalligrafie. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Royole RoWriteDe Royole Rowrite kan prima gebruikt worden voor het kalligraferen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze), instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en FolioGeschikt voor kalligrafie. Weergave op scherm kan (Live modus) direct. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR MINDMAPPEN

Livescribe Echo SmartpenNiet geschikt voor mindmappen.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenGeschikt voor mindmappen. Echter kan er niet met kleur en schrijfdikte gewerkt worden.
Neo M1 en N2 SmartpenDoor gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het maken van mindmappen. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Moleskine Pen+ SmartpenDoor gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het maken van mindmappen. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Royole RoWriteDe Royole Rowrite kan prima ingezet worden voor mindmappen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze),instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en FolioNiet geschikt voor mindmappen.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

FOTO MAKEN VIA DE APP

Livescribe Echo SmartpenFoto maken via de app niet aanwezig.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenFoto maken via de app Livescribe+ alleen beschikbaar voor iOS. Via de app (iPad, iPhone) kan een foto gemaakt worden en deze kan toegevoegd worden bij de geschreven informatie.
Neo M1 en N2 SmartpenFoto maken via de app niet aanwezig.
Moleskine Pen+ SmartpenFoto maken via de app niet aanwezig.
Royole RoWriteMet de Royole Rowrite app kunnen foto´s toegevoegd worden. Ook formulieren kunnen op deze wijze ingelezen worden, die dan vervolgens van handtekening of opmerkingen kunnen worden voorzien.
Wacom Bamboo Slate en FolioFoto maken via de app niet aanwezig.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

AANMAAK VIDEO VAN TEKST EN AUDIO

Livescribe Echo SmartpenAanmaak video niet aanwezig.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenAanmaak van video van tekst en audio aanwezig. De pencast wordt omgezet naar video formaat.
Neo M1 en N2 SmartpenAanmaak video via download naar Neo Notes app op PC (Windows 10).
Moleskine Pen+ SmartpenAanmaak video via download naar Neo Notes app op PC (Windows 10).
Royole RoWriteIn de Royole Rowrite worden automatisch alle geschreven teksten of tekeningen als video vastgelegd. Deze video kan dan in een 10 seconden video of in een video van de werkelijk duur in MP4 formaat worden opgeslagen.
Wacom Bamboo Slate en FolioAanmaak video niet aanwezig.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

ONBEPERKT GEBRUIK VAN TAGS (LABELS)

Livescribe Echo SmartpenAanmaken tags niet aanwezig.
Aegir en Livescribe 3 SmartpenAanmaken onbeperkt tags niet aanwezig.
Neo M1 en N2 SmartpenAanmaken van onbeperkt tags is aanwezig. Aan elk pagina kan men onbeperkt tags (labels) toevoegen. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk gevonden worden.
Moleskine Pen+ SmartpenAanmaken van onbeperkt tags is aanwezig. Aan elk pagina kan men onbeperkt tags (labels) toevoegen. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk gevonden worden.
Royole RoWriteAanmaken tags niet aanwezig.
Wacom Bamboo Slate en FolioAanmaken tags niet aanwezig.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

AANMAAK EIGEN NOTITIEBOEKEN

Livescribe Echo SmartpenAanmaken van notieboeken aanwezig. Pagina’s uit schrijfblokken kunnen geplaatst worden in zgn ¨custom notebooks¨
Aegir en Livescribe 3 SmartpenAanmaken van eigen notitieboeken niet aanwezig.
Neo M1 en N2 SmartpenAanmaken van eigen notitieboeken is onbeperkt. Pagina’s uit schrijfblokken kunnen geplaatst worden in zelf aangemaakte notitieboeken. Voorkant voorzien van eigen afbeelding/foto. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk visueel gevonden worden.
Moleskine Pen+ SmartpenAanmaken van eigen notitieboeken is onbeperkt. Pagina’s uit schrijfblokken kunnen geplaatst worden in zelf aangemaakte notitieboeken. Voorkant voorzien van eigen afbeelding/foto. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk visueel gevonden worden.
Royole RoWriteAanmaken van eigen notitieboeken niet aanwezig.
Wacom Bamboo Slate en FolioAanmaken van eigen notitieboeken is aanwezig.

Winkelmand