Home / Blog / Blog / ISKN / Tekentablet ISKN the Slate 2+

Tekentablet ISKN the Slate 2+

Leestijd: 4 minuten

Tekentablet ISKN the Slate 2+ in het kort

  • De perfecte partner voor liefhebbers van potlood en papier
  • Ergonomisch ontwerp voor rechts- en linkshandige mensen
  •  A5 digitaliseringsformaat voor creativiteit in mobiliteit
  • Draadloze verbinding met de tablet via Bluetooth 4.0
  • 2 modi: met scherm, verbonden met een apparaat, of zonder een scherm in de stand-alone modus
  • Interne opslag van 4GB
  • Geen speciaal papier nodig
  • Compatibel met alle tekensoftware op de PC en Mac

Tekentablet ISKN the Slate 2+

Tekentablet Teken zoals je altijd doet

De tekentablet ISKN Slate 2+is bestemd voor alle creatievelingen, illustratoren en tekenaars maar ook voor potlood- en papierliefhebber die het natuurlijke ongeëvenaarde gevoel van de pen die over het papier glijdt wil beleven terwijl je profiteert van de eindeloze mogelijkheden van digitale technologie.

De Slate 2+ is een tekentablet waar je een vel papier of een schetsboek op kunt leggen. In combinatie met een pen of potlood, die voorzien is van een speciale ring, kan hij realtime je tekeningen digitaliseren naar PC, Mac, smartphone of tablet . De tekeningen zijn als afbeelding of vector te exporteren. Vervolgens kun je ook het tekenproces omzetten in een video. In de app zijn diverse tools beschikbaar waarmee extra creatieve effecten kunnen worden gerealiseerd.


Tekentablet Gebruik je eigen potloden
Een revolutionair tekentablet voor het vastleggen van je digitale creaties

De tekentablet ISKN Slate 2+ is ontworpen met als doel de unieke en onvergelijkbare ervaring van het tekenen op papier te verenigen met de onbeperkte mogelijkheden van het digitaal ontwerpen. Je tekent met eigen potloden of pennen op echt papier en de tekeningen komen direct “live” op het scherm.


Tekentablet ISKN Slate 2+ ontworpen voor mobiliteit

Tekentablet Leg het moment vast

De tekentablet ISKN Slate 2+ is ontworpen voor mobiliteit. Met zijn A5-formaat blijft de Slate tekentablet licht en compact en kan hij overal mee naar toe worden genomen. De Slate kan in twee verschillende modi worden gebruikt: met een scherm, door de tekentablet Slate met een apparaat te verbinden (via Bluetooth voor de iPad en iPhone, via USB Mac en PC) en in de modus zonder scherm, dankzij de batterij die 7 uur ononderbroken gebruik mogelijk maakt. In de modus zonder scherm worden al je tekeningen automatisch opgeslagen in het interne geheugen van de tekentablet ISKN Slate 2+ met een capaciteit van 4GB (400.000 tekeningen)


Teken… en wis!

De tekentablet ISKN slate 2+ is de enige tablet waarmee je kunt tekenen en wissen met eigen potlood met gum. Plaats de ring onderaan vlakbij de gum en begin met gummen. Je kunt de tekeningen tegelijkertijd op papier en op het scherm corrigeren.

Tekentablet teken en wis

Verander de tekentablet ISKN Slate 2+  in een grafisch tablet

De Imagink app biedt een reeks tools met unieke instellingen zoals een potlood, viltstift of zelfs een markeerstift. Je kunt werken met layers en gebruik de afspeelfunctie voor het bekijken van de opbouw van het ontwerp. Exporteer en deel de creaties in JPEG, PNG, PSD, SVG of zelfs in MP4 formaat!

De tekentablet ISKN Slate 2+ is compatibel met de meest populaire teken-apps.

Verander de Slate in een grafisch tablet voor een unieke 2-in-1 ervaring! Gebruik je eigen pennen en elk soort papier om de tekening te beginnen en te perfectioneren in de desktop-app van eigen keuze! Gebruik de ISKN-stylus/de tip, om van papieren schets te komen tot de uiteindelijke digitale versie.

Tekentablet Verander de slate in een grafisch tablet

Technologie van de tekentablet ISKN Slate 2+

De technologie onder de tekentablet Slate 2+ is gebaseerd op 22 patenten en meer dan 70 jaar onderzoek en expertise op het gebied van magnetisme. ISKN gebruikt deze technologie om de kracht terug in jouw handen te krijgen en als een kunstenaar met je favoriete hulpmiddel in contact te komen met de digitale wereld.

Winkelmand