Home / Blog / Blog / Livescribe / Directe koppeling Evernote Livescribe 3 Smartpen

Directe koppeling Evernote Livescribe 3 Smartpen

Leestijd: 2 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

De laatste versie van Livescribe+ brengt nieuwe mogelijkheden om je Livescribe 3 notities te delen met Evernote.

De introductie van “Send” en “Auto-Send” geeft je de mogelijkheid om elke snippet (Feeds), pagina’s (Pages), pencasts en zelfs volledige notitieboeken direct te versturen vanuit je Livescribe + naar je Evernote account. Nu kun je ongestoord doorwerken aan je notities zowel op je Windows of Mac PC,  je Android tablet of elk ander platvorm dat door Evernote wordt ondersteund.

“Send”

Je kunt elke notitie doorsturen naar het door jou gekozen notitieboek in Evernote. “Send”” geeft je meer controle over wat je stuurt en waar het naar toegaat.

“Auto Send”

Met “Auto Send” heb je de faciliteit dat elk gewenst notitieboek automatisch wordt verstuurd naar je Evernote account en deze ook steeds automatisch direct wordt bijgewerkt in Evernote.

Geef een antwoord

Winkelmand