Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe 3 heeft directe koppeling met OneNote

Livescribe 3 heeft directe koppeling met OneNote

Leestijd: 2 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Met ingang van de release van de Livescribe+ 1.3 app in de App store, welke vanaf heden (29 augustus 2014) beschikbaar is, zullen de gebruikers van de Livescribe 3 de mogelijkheden hebben om hun geschreven notities direct te kunnen plaatsen in Microsoft’s OneNote.
 
Met de release van de Livescribe+ 1.3 app kunnen de gebruikers in de Livescribe+ app het zo instellen dat hun geschreven notities door middel van de Optie “Auto-Send altijd direct worden gesynchroniseerd met hetzelfde notitieboek in Onenote.Op deze wijze is het makkelijker deze notities te bewaren, te organiseren en terug te vinden op elk device waar je mee werkt.
 
De Optie Auto-Send vind je via eigenschappen, hier vind je tevens de koppeling met Evernote. Voor Evernote bestaat de Auto-Send mogelijkheid ook, zie blog: Auto-Send voor Evernote.
 

Geef een antwoord

Winkelmand