Home / Blog / Blog / Livescribe / Livescribe Echo en de Weddingplanner

Livescribe Echo en de Weddingplanner

Leestijd: 3 minuten

Update Livescribe

Wij verwachten geen nieuwe levering meer van de pennen of schriften van Livescribe. Momenteel innoveert en update Livescribe zijn producten niet meer, waardoor wij niet meer achter de kwaliteit van de producten kunnen staan. 

In plaats van de Livescribe raden wij de Neo N2, M1 of M1+ Smartpennen aan. Deze pen heeft alle functies voor de ideale smartpen en ook nog eens het ideale design. 

Indien je meer wil weten over de verschillen tussen de Neo en Livescribe smartpennen raad ik u aan om deze blog te lezen: https://schrijfop.nl/blog/neolab/neo-smartpen-n2-concurrent-livescribe/.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het merk Neo kunt u hier alle producten vinden: ​​https://schrijfop.nl/merk/neolab/

Astrid Blauw Wedding planner

Astrid Blaauw Weddings & Events
Astrid Blaauw-Thoonsen – Master Weddingplanner
Astrid Blaauw Weddings & Events


Het gesprek

Bij mijn werk als weddingplanner gebruik ik de LiveScribe Echo Smartpen. Wat een geweldige uitvinding. Tijdens gesprekken met bruidsparen en leveranciers noteer ik mijn aantekeningen in het speciale LiveScribe Dot Paper-schrijfblok en deze worden vervolgens opgeslagen als een document op de pen. Dit document kan ik vervolgens op mijn computer opslaan in het dossier van het betreffende bruidspaar. Ik hoef deze aantekeningen dus niet over te typen om er een digitaal verslag van te krijgen. Dat scheelt veel werk.

Memorecorder

Daarnaast kan ik de pen ook gebruiken als memorecorder. Het organiseren van een huwelijk draait om vele details. In een gesprek wordt er vaak zoveel besproken, dat je makkelijk iets kunt missen omdat je het niet hebt opgeschreven. Doordat ik het gesprek opneem, kan ik later altijd de geluidsfragmenten terugluisteren om er achter te komen wat er nou precies was besproken en welke afspraken er zijn gemaakt.
Bij ieder gesprek vraagt iemand wel met wat voor pen ik nou aan het schrijven ben.

Directiesecretaresse

Men is vaak erg enthousiast en er zijn zelfs bruiden en bruidegoms geweest die vervolgens ook een pen hebben aangeschaft voor hun werk. Jammer dat deze pen nog niet beschikbaar was toen ik nog als Directiesecretaresse werkte. Het was echt een uitkomst geweest.

Aanrader

Ik kan iedereen aanraden om eens op de website www.schrijfopshop.nl te kijken voor een pen die het beste bij je past. Het is fijn werken met een digitale pen en de service van SchrijfOp.nl is zeer goed. Altijd bereikbaar en snel in het oplossen van problemen.

Weddingplanner Astrid Blauw

Naar de webshop voor de Livescribe Smartpen

Geef een antwoord

Winkelmand