Home / Blog / Blog / Moleskine / Moleskine en Neo voor Windows 10 beschikbaar

Moleskine en Neo voor Windows 10 beschikbaar

Leestijd: 2 minuten

Laatste Update (april 2018)

Vanaf 31 december 2017 zijn de Neo Notes en Moleskine Notes app beschikbaar en is deze in de Microsoft Store gratis te downloaden!

Download de gratis Neo Notes app voor Windows 10


Download de gratis Moleskine Notes voor Windows 10

Moleskine notes


LEES DE MOGELIJKHEDEN VAN DE NEO NOTES APP VOOR WINDOWS 10.

Microsoft Windows 10

Met de nieuwe Moleskine App en de Neo Notes app voor Windows 10, ontwikkeld door NeoLAB Convergence, kun je alle ideeën en creativiteit op eenvoudige wijze vastleggen en delen met anderen. De nieuwe gratis app, speciaal ontworpen voor Microsoft Windows 10 devices is beschikbaar voor de Neo en Moleskine smartpennen.

Moleskine voor Windows 10

Zowel voor Moleskine als Neolab zijn dit de eerste stappen in een nieuw partnerschap met Microsoft die zijn voortzetting zal vinden in de komende jaren.

NeoLab

Al eerder heeft NeoLAB de apps uitgebracht voor iOS en Android in 15 verschillende talen waarmee de notities en schetsen direct digitaal kunnen worden vastgelegd. Ook het live presenteren op allerlei schermen bij brainstormsessies en vergaderingen is aanwezig.

Collaborative Ideation

De nieuwe Windows 10 app beschikt ook over een gloednieuwe functie Collaborative Ideation oftewel Gezamenlijk ideeën maken. Collaborative Ideation stelt je in staat om 7 smartpennen op hetzelfde moment te koppelen met de app, waardoor verschillende personen in dezelfde vergadering allen actief hun aantekeningen of opmerkingen aan hetzelfde project digitaal kunnen toevoegen.

Op deze wijze geeft de nieuwe app gehoor aan de vooruitstrevende manier van werken door de introducties van meer toepassingen met de Neo en de Moleskine Pen+ smartpennen.

Geef een antwoord

Winkelmand