Home / Blog / Blog / Royole / RoWrite

RoWrite

Leestijd: 5 minuten

Royole RoWrite Digitaal notitieblok

RoWrite brengt het traditionele notitieblok digitaal. Leg je notities, ideeën of schetsen vast op het digitale
notitieblok en deel direct met collega’s, vrienden of klanten via de app. Handgeschreven notities en schetsen worden bewaard op het interne geheugen terwijl je ze maakt of realtime wanneer je verbonden bent met een iOS®- of Android ™ apparaat met de gratis RoWrite-app.  Met de app kun je bewerken, markeren, kleuren gebruiken en er zelfs achteraf een video van maken.  Wanneer je klaar bent, kun je de pagina’s met de notities en ideeën direct vanuit de app delen via WhatsApp, email, de cloud of social media. RoWrite wordt geleverd met een elegante en functionele folio, die er niet alleen mooi uitziet maar ook bescherming biedt.


Schrijf digitaal op gewoon papier

Schrijf of teken zoals je dat ook normaal op gewoon papier doet en elke pennenstreek op het notitieboek wordt direct digitaal opgeslagen in de RoWrite.

Royole RoWrite Schrijf of teken

Ideaal voor het gebruik tijdens vergaderingen en colleges.

Het verwerken via een toetsenbord kan afleiden en minder efficiënt zijn dan aantekeningen maken op papier. Met de hulp van RoWrite kun je je beter focussen op het gesprek. Ook het eenvoudig toevoegen van symbolen, vormen of diagrammen kan snel en simpel gebeuren. Met een klik op de knop zijn de handgeschreven notities omgezet naar getypt.


Directe en perfecte weergave.

Wanneer de RoWrite app gekoppeld is aan een smartphone of tablet  ( iOS® of Android™) is er een directe weergave van alles wat je schrijft of tekent. Achteraf kunnen de pagina’s ook weer opnieuw geactiveerd worden of worden samengevoegd. Wanneer je niet direct verbonden bent worden de aantekeningen opgeslagen in de RoWrite om later deze te bewerken of te delen met anderen.

Royole RoWrite Responsive

Ga los op je creativiteit

RoWrite is extreem veelzijdig en stimuleert de creativiteit. Van het leren van het ABC of verbeteren van motoriek bij kinderen tot het maken van schetsen, tekeningen of diagrammen. Maakt het samenwerken voor bloggers, ontwerpers, architecten of andere beroepen gemakkelijk. Snel ideeën vastleggen of delen. Maak een keuze uit de verschillende schrijfpennen: vulpen, potlood, highlighter of verfkwast. Voeg kleur toe, pas de schrijfdikte aan of maak direct een video en deel deze direct met anderen.

Ga los op je creativiteit

Alles wat je nodig hebt

Rowrite foliomap om je Rowrite tablet en bijbehorende digitale pen te beschermen. Tevens voorzien van 2x A5 notitieblokken in lijntjes en blanco uitvoering en een reserve-inktvulling.

Alles wat je nodig hebt.

Drukgevoelige pen

Een drukgevoelige (2048) pen met een normale D1 /mini balpen vulling, die je een comfortabele en vloeiende schrijfervaring geeft.

Magnetische velden

Rowrite’s tablet is voorzien met unieke magnetisch geleide velden en bovenaan een klip om te voorkomen dat de Royole notitieblokken tijdens het schrijven gaan bewegen.

RoWrite’s tablet

Rowrite’s tablet is slank in een lichtgewicht uitvoering en met een verfijnd ontwerp.

Rowrite pen en tablet

RoWrite Product details

Flexibele sensortechnologie

RoWrite bevat de geavanceerde Flexibele Sensor-technologie Capactive.  Transparant en uiterst gevoelig: de sensor volgt nauwkeurig de positie van de RoWrite pen op het notitieblok. Door de flexibele sensor van Royole te combineren met de druk van de RoWrite pen wordt elke beweging nauwkeurig vastgelegd.

Royole Sensor technologie

Bluetooth 4.2

Bluetooth Core specifications Version 4.2

Geeft een grotere snelheid en een betere gebruikerservaring.


RoWrite APP

Om notities en tekeningen realtime te bewerken of aan te passen koppel je de smartphone of tablet met de gratis RoWrite app. Wanneer je klaar bent zijn de gegevens opgeslagen en kun je ze direct delen met anderen.

RoWrite app

Maak je aanpassingen

Maak je keuze uit de verschillende pennen: vulpen, potlood, highlighter of verfkwast. Pas de schrijfdikte en transparantie aan naar eigen keuze. Wis tekst of onnodige lijnen. Kies uit vooraf ingestelde (81) kleuren of maak je eigen kleuren aan. Zodra je verbonden bent met de RoWrite app worden  alle pennenstreken van begin tot eind als video automatisch opgeslagen. Hierdoor kun je achteraf precies zien hoe alles is opgebouwd. Controleer in de app of sla de video als MP4 bestand op en deel deze met anderen.


Geen drivers nodig

Compatibiliteit met iPhones en iPads met iOS 8 of hoger en smartphones met Android™ 5.0 of hoger

Makkelijk opslaan en delen

RoWrite-Eenvoudig opslaan

Winkelmand