Home / Pennen / Moleskine Ellipse

Moleskine Ellipse

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de Moleskine Pen+. Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we een toelichting over geven:


AUDIO


Audio

Met de Moleskine Pen+ kan in combinatie met een smartphone of tablet (iOS of Android) de audio vastgelegd worden. Deze audio wordt gekoppeld aan de geschreven tekst, zodat men achteraf door het geschreven woord aan te klikken direct kan beluisteren wat er gezegd werd toen men deze tekst schreef.


Audio opslag op het device

De audio, die tijdens het schrijven met de Moleskine Pen+ wordt gehoord, wordt opgeslagen op de smartphone of tablet (iOS of Android).


TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting

Geschreven teksten kunnen nadat deze zijn ingelezen in de M+ Notes app worden omgezet naar getypte tekst. Dit gebeurt met het programma Myscript waarbij gewerkt wordt met een gemiddeld handschrift.


Tekstomzetting per pagina

De ingelezen pagina´s in de M+ Notes app kunnen per pagina of meerdere pagina´s worden omgezet naar getypte tekst.


KLEUR/SCHRIJFDIKTE


Tekst met kleur

Teksten of tekeningen kunnen digitaal in elk gewenste kleur in de M+ Notes app worden weergegeven of aangepast.


Teksten markeren met een kleur

Het highlighten van geschreven teksten kunnen in het Edit onderdeel in elke kleur worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan binnen de Edit functie worden uitgevoerd.


Instellen schrijfdikte

In de M+ Notes app kan men aangeven met welke schrijfdikte digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. Er zijn 4 verschillende diktes in te stellen.


Instellen schrijfkleur

In de M+ Notes app kan men aangeven welke kleur digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. De smartpen geeft aan, middels het led lampje, met welke kleur men schrijft.


TE VERSTUREN FORMAAT


Versturen in PNG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in PNG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in JPEG formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen PDF formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.


Versturen in SVG formaat

Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in SVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.


Versturen in ASVG formaat

Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in ASVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.


Versturen in TXT formaat

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in TXT formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen. De getypte teksten worden in een TXT bestand opgeslagen.


Versturen als getypte tekst

Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar Evernote of Ms Word


ACHTERGROND (IMAGES)


Versturen met originele achtergrond

Vanuit de M+ Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan de layout mee van het papier waarop geschreven is. Dus met lijntjes, ruitjes of blanco uitvoering.


Versturen met witte achtergrond

Vanuit de M+ Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan een witte achtergrond mee van het papier waarop geschreven is. Dus zonder lijntjes, ruitjes.


Versturen met transparante achtergrond

Vanuit de M+ Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan een transparante achtergrond (PNG) mee van het papier waarop geschreven is. Dus zonder lijntjes, ruitjes.


KOPPELING MET APPS


Directe koppeling met Evernote

In de M+ Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Evernote worden gesynchroniseerd.


Directe koppeling met Google Drive

In de M+ Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Google Drive worden gesynchroniseerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om alle informatie te back-upen naar Google Drive.


Directe koppeling met E-mail

Op het M+ Notes papier staat rechtsboven elke pagina een e-mail icoontje. Plaatst men een vinkje daarop dan start automatisch het email programma op de smartphone of tablet met de aangevinkte pagina als attachment.


Directe koppeling met Adobe Creative Cloud

In de M+ Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Adobe CC worden gesynchroniseerd.


Directe koppeling met OneNote

In de M+ Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Ms OneNote worden gesynchroniseerd.


VERWERKING


Verwerking via PC of MAC

Directe verwerking op de PC met Windows 10 d.m.v. de Neo Notes app. iOS volgt later.

Verwerking via smartphone /tablet

De verwerking van de geschreven teksten gaat via een smartphone of tablet (iOS of Android).


PAPIER GEBRUIK


Speciaal papier

De Moleskine Pen+ Smartpen werkt in combinatie met Ncoded papier. Dat is papier bedrukt met kleine nauwelijks zichtbare streepjes. In de pen zit een infrarode camera, die de op papier geschreven teksten of tekeningen vastlegt.


Paper Tablet en N Moleskine notitieboek

De Moleskine Pen+ Smartpen werkt uitsluitend met de Moleskine Paper Tablet en het N Moleskine notitieboek.


SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Presenteren

Met de Moleskine Pen+ Smartpen kunnen prima presentaties gegeven worden. Door de bluetooth verbinding van de smartpen met de smartphone of tablet kan men schrijven op papier en dit direct op het scherm weergeven. De overdracht is direct zodat er geen vertraging zit in de weergave. Ook de mogelijkheid om te werken met kleur en schrijfdikte geven de presentatie een extra dimensie.


Schetsen

De Moleskine Pen+ Smartpen kan prima gebruik worden voor het maken van schetsen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen .


Kalligrafie

De Moleskine Pen+ Smartpen kan prima gebruikt worden voor het kalligraferen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen .


Mindmappen

De Moleskine Pen+ Smartpen kan prima ingezet worden voor mindmappen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen.


Onbeperkt gebruik van tags (labels)

In de M+ Notes app kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van tags (labels). Op deze wijze kunnen direct de notities op professionele wijze georganiseerd worden.


Eigen notitieboeken

In de M+ Notes app kunnen onbeperkt eigen notitieboeken aangemaakt worden. Je kunt deze notitieboeken voorzien van een eigen voorkant/foto. Uit de beschreven notitieboeken kun je elke gewenste pagina direct plaatsen en ordenen.


Winkelmand