Home / Uitvoeringen

Formidable PDF

Bij Formidable PDF wordt het formulier ingevuld met de digitale pen en wordt een exacte afdruk van het formulier via e-mail direct verstuurd naar het gewenste e-mail adres.

Formidable PDF Plus

Bij Formidable PDF Plus wordt het formulier ingevuld met de digitale pen en wordt een exacte afdruk van het formulier via e-mail direct verstuurd naar het gewenste e-mail adres.
De Plus zorgt ervoor dat bij het ontwerp van het formulier maximaal drie velden worden toegevoegd, waarvan de geschreven informatie middels handschriftherkenning terugkomt in het onderwerp van de e-mail en de naam van de PDF. Door deze toevoeging wordt een automatische archivering eenvoudiger.

Formidable PDF en XML

Bij Formidable PDF en XML wordt het formulier ingevuld met de digitale pen en wordt een exacte afdruk van het formulierbestand via e-mail direct verstuurd naar het gewenste e-mail adres. De XML zorgt ervoor dat alle ingevulde velden middels handschriftherkenning worden omgezet in getypte data en als XML bestand met de PDF worden aangeleverd aan de gewenste bedrijfsapplicatie.

Formidable PREPOP en XML

Bij Formidable PREPOP en XML worden bij het printen van het formulier gegevens opgehaald uit de bedrijfsapplicatie en op het formulier uitgeprint. Het formulier wordt vervolgens ingevuld met de digitale pen en een exacte afdruk van het formulier wordt direct via e-mail verstuurd naar het gewenste e-mailadres.  Na ontvangst worden de geschreven teksten omgezet naar getypt en de volledige informatie wordt aan de bedrijfsapplicatie aangeleverd.

Winkelmand